מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בירור בקשר לרופא מומחה לשיקום שינייעמית09/09/2011
היי!
שמי עמית ואני בת 21
לאחרונה גילו שיש לי ציסטות מעל 4 השיניים הקדמיות ועשו לי בהם טיפולי שורש ולאחר מכן הרופא שלי אמר לי שכדאי שאני אעקור את אחת השיניים הקדמיות בגלל שהציסטות גרמו לשן הזו ללכת יותר אחורה והוא אמר לי שפשוט נעקור אותה ונשים גשר מעל. אני עשיתי את מה שהוא אמר כי הוא אמור להיות מומחה אבל עכשיו הוא שם לי את השיניים הזמניות שנראשות נורא, כל שן נראית יותר גדולה ושונה בטירוף מהשנייה ואני מרגישה ממש רע, אמרתי לרופא על זה והוא אמר לי שהם ינסו לשנות את זה בקבועות אבל שהוא לא אורתודנט ושהשיניים שלי לא ישרות ושאני צריכה לשים גשר כדי ליישר אותם כדי שיהיו בקו ישר עם הגשר של הכתרים בשיניים הקדמיות.אני מאוד בלחץ עכשיו מפני שאם הוא היה אומר לי את זה לפני שהוא עקר לי את השן והשחיז לי את השיניים הקדמיות הייתי פשוט עושה גשר על כל השיניים מיישרת אותם ועושה אחר כך את הכתרים ועכשיו אני מפחדת שהכתרים ייצאו מכוערים, שאני עשים גשר שיישר לי את השיניים ולאחר מכן הכתרים שיש לי בשיניים (בגלל שזה גשר של כתרים) יראו מאוד מכוערים ושוניים ואני אצטרך להחליף אותם שוב, אנא תנו לי את דעתכם על כל מה שאמרתי לכם למעלה והאם יש משהו אחר שאני יכולה לעשות.
בנוסף לכך בגלל שהשן שעקרתי הייתה יותר אחורה מהשאר נשאר שקע בחניכיים שאני מאוד רוצה לתקן אבל הרופא שיניים אומר שחבל לתקן אם אפשר להסתיר את זה עם הגשר, אבל אני כל הזמן אומרת לו שאני רוצה לסדר את השקע והוא ישר משנה נושא ואומר שלא צריך. אני מאוד רוצה לתקן את השקע מפני שהסתרת השקע על ידי הכתרים גורם לכך שהשן שעקרתי תראה אפילו יותר ארוכה מכל שאר השיניים הקדמיות, דבר שהוא מאוד מכוער, בנוסף לשקע שנוצר אחרי העריקה ומעל השן הקדמית הצמודה נוצר מעין נסיגה של החניכיים שאני מאוד לא מרגישה נוח איתה ואם השקע הצממוד ואני מאוד רוצה לתקן את זה, האם ניתוח של השטלת עצם עם ניתוח של כיסוי השן עם החניכיים (דבר ששמעתי שעושים כאשר יש נסיגת חניכיים) יכול לעזור לי לפתור בעיה זו?
שאלה אחרונה לי לכם זה בקשר לרופאה מומחה לשיקום הפה שיש לו מרפאה פרטית בקריות, אני לא זוכרת את שמו אבל אמרו לי שהוא רופא מעולה שעושה את כל הטיפולים ביום אחד במרפאה שלו (עקירות, שתלות עצם, השתלות שיניים, כתרים, גשרים וכו'). שמעתי שהוא סוגר את המרפאה ליום והוא וכל הצוות שלו עובד רק עליך במשך כל היום מהבוקר ועד הערב, ושבערב אתה יוצא עם פה מסודר לגמריי. אני מנסה להיזכר בשמו אבל לא מצצליחה, אולי אתם שמעתם על רופא כזה באיזור הקריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור בקשר לרופא מומחה לשיקום שיניי - תגובה
ד''ר איל תגרי09/09/2011לעמית שלום:
1.נשמע שאת צריכה ללכת ומהר לחוות דעת נוספת, לפני שהמצב בפה שלך יתדרדר עוד יותר בידיו של הרופא שמטפל בך.
2. נשמע שיש לך מחלת חניכיים חמורה, שזקוקה לטיפול והתייחסות בנפרד וכחלק מכל הטיפול.
3. לפי מה שאת מתארת את המצב המשנן שלך אין כל טיפול של "יום אחד גומרים הכל" שיכול לעזור לך, והיזהרי מהבטחות שווא, כבר נשמע שנפלת פעם אחת, לא ?
בברכה
דר' תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי את מתכוונת למרפאת מאייס
רויטל02/07/2012מאייס השתלות שיניים. רק הם עושים את הפרוצדורות האלה ביום אחד. יש לי חברה שעשתה שם והיא ממש מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)