מה לעשות?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    רעות
    17/11/2011

כשאני פותחת את הפה שלי פתיחה הכי קטנה (גם לנשימה) ,

או כשאני מזיזה את הפה תזוזה הכי קטנה- אני שומעת "קליק" חזק בלסת כל שנייה-
    התופעה לא מפסיקה ואני מאוד מודאגת.

*יש לציין כי מעבר לרעש, אין כאבים בכלל.

וברצוני לדעת האם יש טיפול שיכול להפסיק כליל את ה"קליק" שנוצר כאשר עלי מפרק הלסת "קופץ" מעל החלק של הסחוס שהתקפל בזמן התנועה בפתיחת הפה ???

וכיצד ניתן להפסיק את ה"קפיצה" של מפרק הלסת מעל החלק של הסחוס שהתקפל בזמן התנועה???

איזה אפשרויות טיפול יש??? מה אפשר לעשות???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות? - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    17/11/2011

שלום רעות,
    התופעה שאת מתארת "קליקים" מעידה על העיה במפרק , יש לבדוק את המקור לבעיה, חומרתה ואז לשקול טיפול. למנוע את הקליק בטיפול מסוים, לא ניתן, אך יש צורך למנוע את החרפת המצב, כיום אין כאבים , בעתיד הם עלולים להגיע, ומניעת ההחרפה יחד עם טיפול תומך יכולים להביא להקלת הסימנים ובודאי למנוע את הסיבוכים בהמשך.
    אני ממליץ כי תבדקי ע"י מומחה לשיקום הפה או כירורג פה ולסת העוסקים בתחום והם יוכלו הן להסביר לך את מצבך ולהמליץ לך על דרכי הטיפול
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזו בעיה יש לי בלסת???

אורחת
    31/07/2012

איזו בעיה יש לי בלסת???

עשיתי בדיקת MRI של מפרקי הלסת

להלן הממצאים בבדיקת MRI פרקי לסת:

בסריקת המפרקים הטמפרו מנדיבולרים:

*בעמדת פה סגור מודגמת עמדה תקינה של הקומדילים המנדיבולרים במרחשות הטמפורליות. מודגמת עמדה תקינה של הדיסק עם רדוקציה מיטבית.

*בעמדות פה פתוח מודגמת טרנסלציה קדמית מיטבית עם התייצבות ראש הקונדיל המנדיבולרי מתחת לאמיננציה הטמפורלית כאשר הדיסק ביניהם הן מימין והן משמאל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו