נסיגת חניכים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכים
    אדוה
    18/12/2011

שלום רב, אני בת 24 ולפני שנה בערך שמתי לב שיש לי נסיגת חניכיים (בעבר טופלתי ליישור שינים, אני מניחה כי זו הסיבה).. כאשר ניגשתי למרפאה הרופאה אמרה לי שאין לי נסיגה (באופן חד משמעי ממש) אך שבועיים לאחר מכן כשטופלתי ע"י שיננית לניקוי אבן סבלתי מאוד ונאמר לי כי יש לי "נסיגה חריפה". כעת אני מחפשת מומחה באיזור אשדוד (או בסביבה) מכיוון שציחצוח נכון לא כ"כ מנע את התקדמות הנסיגה.. אשמח לקבל המלצה לרופא כלשהו. דבר נוסף, יש לי "תיקים" בלסת ופניתי למומחה לפה ולסת אשר סיפקה לי סד לפה לשימוש בלילה.. ייתכן כי הסד מעודד נסיגה? האם עלי להפנות את הטיפול למומחה לפה ולסת או שזה לא רלוונטי בעיניי המומחה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכים - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    20/12/2011

שלום אדוה
    אני ממליץ כי תבדקי ע"י מומחה למחלות חניכיים, כנסי לאתר המומחים למחלות חניכיים באינטרנט, יש שם רשימה של המומחים ותמצאי לך אחד הקרוב למקום מגורייך.
    לגבי סד הלילה , אני מסופק אם הוא הגורם, אך יתכן והגורם לבעיות במפרק מעודד את הנסיגת חניכיים, צריך לבדוק אותך.
    אני מציע שתתחילי עם המומחה לחניכיים.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו