שיניים כהות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שיניים כהות
    אורית
    26/01/2012

היי,
    יש לי בעיה. אני צורכת המון קפה וכתוצאה מזה השיניים שלי מצהיבות כל הזמן. אני מקפידה ללכת לשיננית כל כמה חודשים אבל זה עוזר רק בטווח הקצר, ואני לא מתה על הרעיון של הלבנת שיניים כי הבנתי שזה לא כל כך בריא. מכיוון שלא נראה לי שאפסיק לשתות קפה בזמן הקרוב, יש לכם איזה פתרון אחר בשבילי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים כהות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיניים כהות - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    26/01/2012

שלום אורית
    הלבנת שיניים במידה ונעשית עם חומרים בדוקים אצל רופא בעל נסיון וידע בתחום ,אינה מזיקה!
    בנוסף צחצוח יעיל וטוב יחד עם תדירות מספקת של ביקורים אצל שיננית טובה אמורים ללהקטין למינימום את ההכתמה של השיניים.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיניים כהות - תגובה

ד''ר איל תגרי
    26/01/2012

לאורית שלום
    בנוסף יש לציין כי עליך לעבור בדיקה רפואית אצל רופא שיניים. יתכן וההכתמה הינה של שחזורים בצבע שן ("סתימות לבנות") או אבנית, או ששינייך אינן סדורות וכיוצא באלה מצבים הדורשים התייחסות רפואית..
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו