עקירה- שתל

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• עקירה- שתל
    אביטל
    21/10/2012

שלום, שמי אביטל בת 29.
    יש לי מחלת חניכיים אגרסיבית מטופלת.
    כתוצאה מהמחלה יש לי איבוד עצם ניכר בשתי השיניים הקידמיות תחתונות ( 32,42 אם אינני טועה).
    שתי השיניים מחוזקות ע״י קיבוע תומך, למרות חיזוקים שנעשו בקיבוע יש תזוזה של אחת השיניים המפריע לי בעיקר באכילה. ( אני חשה בו גם במהלך צחצוח שיניים)
    מספר שאלות:
    א. האם לקבוע עקירה מתוכננת מראש של השיניים או להמתין לנפילה שלה?
    ב. האם יש צורך לעקור לי את שתי השיניים (אחת מהן יציבה עדיין) ע״מ לפנות מקום לשתל?
    ג. האם ישנה שיטת טיפול נוספת מלבד שתל בלסת לשיקום של השיניים העקורות?
    תודה
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירה- שתל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירה- שתל - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    22/10/2012

שלום אביטל
    המצב אותו את מתארת מורכב ביותר ואינו יכול לקבל עצות ובטח לא תכנית לטיפול ללא בדיקה מקיפה שלך ע"י צוות משולב של מומחה לשיקום הפה יחד עם מומחה לחניכיים.
    צריך לבדוק אותך קלינית ולראות צילומים, לראות את מהלך ההתקדמות של מחלת החניכיים במשך השנים, את המצב בשאר המקומות בפה ולשקלל את כל הנתונים ועל סמך זאת לייעץ לך.
    בחרי לי מומחה לשיקום הפה באיזור מגורייך, אולי אפילו 2, תפני לבדיקה יסודית ואל תחפשי פתרון על גבי הרשת
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו