2 שאלות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    LK
    29/10/2012

1) בכללית סמייל אמרו לי שטיפול שורש עולה 2,500 ש"ח אבל בגלל שאני בפלטינום אז זה יעלה 1,000 ש"ח. רציתי לדעת האם זה באמת המחיר?באינטרנט ראיתי שטיפול שורש עולה רק כמה מאות שקלים. מה הטווח מחירים בערך של טיפול שורש?

2)מתוכננות לי 2 הקצעות (בהפרש של כמה שבועות). האם אני צריך לחכות עוד מספר שבועות מתום ההקצעה השנייה בשביל לעשות טיפולי שורש או שניתן לשלב ולעשות בתקופת ההקצעות גם טיפולי שורש?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי סעיף 1

LK
    29/10/2012

מדובר על טיפולי שורש בכמה שיניים. אז יכול להיות שהמחיר של 1,000 במקום 2,500 מדובר על כל השיניים? אני בכוונה שואל כאן כדי לשמוע חוות דעת של יועץ חיצוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סעיף 1 - תגובה

ד''ר איל תגרי
    29/10/2012

אין לנו כאן את הכלים לדעת כיצד מדוע וכמה מחייבים אותך כספית בקופת חולים
    יכול להיות ששווה ללכת למרפאה פרטית שם תקבל \ י יחס אישי ?
    בברכה
    דר' תגרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לד"ר איל תגרי

LK
    29/10/2012

הסיבה שהרבה אנשים הולכים לכללית פלטינום זה המחיר - הם מסבסדים 50 אחוז יותר ממחיר הטיפולים ולפי המחירון שראיתי לעשות אצלם טיפולי שיניים יוצא זול משמעותי מטיפול אצל רופא פרטי וחוסך מאות/אלפי שקלים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו