שחיקה חומצית +שתלים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שחיקה חומצית +שתלים
    ערן דן
    05/11/2012

אני בן 40 התחלתי הליך של השתלת שתל דנטלי בשן ימנית עליונה (שן אחת לפני האחרונה) אותה עקרתי לפני כ 10 חודשים ובנוסף אני אמור לעקור עוד שן בצד הימני העליון ולהשתיל במקומה גם שתל . בנוסף נודע לי שאני סובל משחיקה חומצית של השיניים ואני ממש בחרדה מזה , התחלתי לקרוא על הנושא ומה שקראתי די מלחיץ אותי, שאלותיי הן: האם ניתן לשקם אמאייל פגוע? אני מתחיל להשתמש במשחת שיניים סנסודיין איך אפשר לדעת אם הליך השחיקה הפסיק? רופא השיניים שמטפל בי לא אבחן את השחיקה החומצית האם זה אומר שהמצב לא עד כדי כך גרוע? האם יש חומר משקם שניתן למרוח ? אשמח לתשובות אני ממש בלחץ תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקה חומצית +שתלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקה חומצית +שתלים - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    06/11/2012

שלום ערן
    ראשית אל תלחץ, זה לא בריא..
    לגבי בשיקום של השתל אין קשר לנושא של שחיקה חומצית, לגבי השחיקה עצמה יש לבדוק את עניין התזונה שלך לבדוק שאין יותר מדי מאכלים\שתיה חומציים ולהשתמש במברשת שיניים רכה יחד עם משלה מסוג שאתה משתמש , וגם לקולגייט יש משחה מתאימה.
    והכי חשוב מעקב צמוד של רופא השיניים.
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת

ערן דן
    06/11/2012

ראשית תודה רבה על תשובתך בדקתי ושיניתי את הרגלי התזונה שלי בעקבות השחיקה האם יש סיכוי שלאורך זמן האמאייל ישחזר את עצמו ? האם שטיפת הפה במי פה יכולה להועיל למניעת שחיקה ? שוב תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קטנה נוספת - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    11/11/2012

שלום ערן
    האמאיל לא ישחזר את עצמו, אך מניעת המשך השחיקה בד"כ מספיקה.
    שטיפה יכולה לעזור, תתיעץ עם רופא השיניים שלך באיזה שטיפה להשתמש.
    בברכה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו