הארכת כותרת

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת
    הילה
    03/04/2013

היי אני בת 21 ועשיתי לפני כשבוע עשיתי ניתוח להארכת כותרת בשיניים 21-22, הורידו לי תפרים היום.
    מה עלי לעשות כדי שהמקום יהיה אסטתי? כיום יש מעט הבדל בין 21 ל11, והרופא אמר שלעיתים החניכיים יורדות (בשן 21 כאילו)
    הוא אמר לי לצחצח כרגיל. אבל האם יש עוד המלצות כדי שהמקום יבריא? אני אמורה חודש לאחר הניתוח לבוא לקחת מידות לכתרים קבועים.

בתודה,
    הילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת כותרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    05/04/2013

שלום לך הילה
    גובה חניכיים שונה בין שיניים קדמיות 11-21 הוא אכן בעיה אסטתית רצינית במיוחד אם את חושפת את צוואר השן בחיוך. גם כאשר המקום יבריא עדיין (לפי מה שאת מתארת את המצב ) ישאר אותו הבדל גובה בחניכיים בין השיניים וזאת מכיון שבניתוח החניכיים הוסרה עצם התומכת בחניכיים וכיום גובה העצם בין השיניים אינו זהה. לעיתים אחרי ההבראה החניכיים "מתכווצות" וההבדל גדל....
    יש טיפול אחר שניתן לביצוע על מנת להשוות את הגובה בין השיניים והוא משיכה אורטודנטית של השן- דבר שנקרא "הבקעה מאולצת". בטיפול זה לאחר זמן ניתן להשוות את גובה החניכיים בין השיניים.
    בכל מקרה מומלץ באזור השיניים הקדמיות להמתין לעיתים עד חצי שנה להתייצבות החניכיים לפני לקיחת מידות ושיקום השן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו