מומחה לשיקום הפה =מתעלל

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מומחה לשיקום הפה =מתעלל
    סימה
    02/09/2013

שלום רב, מחודש נובמבר אני ב"טיפולו" של מומחה . הגעתי אליו לאחר השתלות ש 10 שתלים בלסת עליונה ו 7 בלסת תחתונה. הוא אמר לי : תוך חודש חודשיים תצאי עם שיניים יפות. יש לציין שהוא החליט שעלי להוסיף 3 שתלים במרכז הלסת העליונה.
    מאז עד היום , אני בכל שבוע מגיעה , כל פעם הוא מבצע פעולה קטנה, פעם אחת צילום (לא היה צורך ולא שום סיבה לצילום). מדידה, שוב מדידה... שלוש פעמים הוא ניסה בכוח להכניס שיניים שלא התאימו, הוא שייף את הברגים... עברתי יותר מ 20 מדידות ועדיין לא רואה את האור בקצה המנהרה. לצערי , אני הסדרתי את התשלומים וכמעט כל הסכום כבר אצלו. מה ניתן לעשות? איפה אני יכולה להתלונן על הרופא הזה? איך אני יוצאת מהברוך. כל חסכונותי הלכו ואני סבלת ,בינתיים יש לי בפה שיניים זמניות שבושה להראות אותם. עבודה מתחת לכל ביקורת ואני בקושי יכולה לאכול. אנא עוצו לי עיצה. מצבי הכלכלי לא מאפשר לוותר על הכסף וללכת לרופא אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מומחה לשיקום הפה =מתעלל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מומחה לשיקום הפה =מתעלל - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    15/09/2013

שלום סימה
    צר לי לעל מה שעובר עלייך, אני ממליץ כי תפני לקבלת חוות דעת נוספת ממומחה לשיקום הפה , אחר, על מנת שיבדוק מה נעשה בפיך
    בברכה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו