משהו מוזר שצמח צמוד למבנה..

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר שצמח צמוד למבנה..
    נעמי
    09/11/2013

שלום לכם,
    לפני כחודשיים וחצי עשיתי מבנה וכתר בשן טוחנת. הכתר הציק לי בחניכיים, ואמרתי זאת לרופא שטען שאני אתרגל. כיוון שלא התרגלתי והכתר היה מודבק עדיין בדבק זמני, הוצאתי אותו כדי לראות מה מציק לי.
    ואז ראיתי שמתחת לכתר, בצמוד למבנה האמלגם צומחים דברים אדומים שמדממים אם נוגעים בהם (חשבתי בהתחלה שאלו חתיכות עגבנייה).
    מה זה יכול להיות? זה נראה כאילו זה מטפס רק על האמלגם. לאט לאט זה מטפס גבוה וגבוה יותר.
    זו דלקת? אני לא חושבת שזה בגלל הכתר כי כבר לפני שהרופא שם את הכתר האיזור הציק לי, פשוט הלחץ של הכתר באיזור הגביר את התחושה.
    מה הטיפול המומלץ? והאם עדיף ללכת לרופא מומחה לשיקום כדי שיבחן את המצב?
    אני מצרפת תמונה של השן לאחר הורדת הכתר, ניתן לראות את האיזור עם הצמיחה האדומה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מוזר שצמח צמוד למבנה.. - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    10/11/2013

בוקר טוב לך.
    אכן כדאי לגשת למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה מעמיקה. יכולות להיות כמה סיבות למצב ולתמונה שאת מתארת והדבר דורש בדיקה קלינית יסודית יותר וגם צילום רנטגן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו