בתסבוכת גדולה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• בתסבוכת גדולה
    יוליה
    13/11/2013

היי! אתחיל מזה שבצבא התחילו לי בעיות בשיניים-סתימה אל גבי סתימה וטיפול שורש כמעט בכל שן.... (אני בת 32)(עד לצבא לא ידעתי מה זה טיפול שיניים עברתי בדיקות שתמיד היו תקינות ובצבא הכל הלך..... היום הגעתי למצב שכל הלסת התחתונה גשרים....ובכל כוחי מנסה שלמור אל לסת למעלה(((. לאחר ההיריון האחרון מלפני שנה התחילה ההחמרה במצב החניכיים למטה כך שהגעתי לגרידה של כל הפה . מה שקורה עכשין זה שיש לי כבר 4 ימים כאב בשן שנמצאת מתחת לגשר והיא שן קדמית, אני עכשיו נמצאת בסרטים כי עם צריך לעקור אותה אז הלך לי כל הגשר(כי אל שן הזאת הוא נשען וליד אים שן...)השאלה שלי מה עושים במקרה כזה שכן אני עובדת במקום מאוד ציבורי ומול אנשים ולא יכולה להסתובב בלי שיניים בכלל למטה.... מה עושים מה הפתרון? אני מטופלת דרך קופת חולים ובטח ידוע שהתורים שם מחכים חודשים....הדבר ממרמר לי את החיים וסבלתי מספיק בגלל השיניים.....תודה מראש אל התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתסבוכת גדולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתסבוכת גדולה - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    16/11/2013

ערב טוב, את מתארת אכן מצב לא פשוט הכולל בעיות של השיניים והחניכיים. יש פתרון לכל דבר וגם אם צריך לעקור איזו שן קדמית קיים פתרון אסתטי להשלמת השן באופן מיידי. אני ממליץ שתגשי למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה מקיפה, כך תוכלי לקבל תמונת מצב כללית על כל הבעיות הקיימות והדרך לפתור אותן בצורה נכונה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו