עקירת שן

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• עקירת שן
    שירה
    21/02/2014

שלום עקרו לי לפני 3 שבועות שן טוחנת , והיום הייתי אצל שיננית גם . ובקרוב אמורה להמשיך בטיפולים אבל אמרה לי שמקום העקירה עדיין לא התרפא / נסגר האם זה הגיוני אחרי 3 שבועות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקירת שן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שן - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    23/02/2014

שלום שירה
    אפשר לטפל במקומות אחרים... לגבי השתלה במקום יש להמתין כחודשיים שלושה אבל לשאר הדברים בד"כ ניתן לטפל.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן

שירה
    23/02/2014

השאלה היא בגלל שהשן שאני אמורה לעבור המשך טיפול זה בשן ליד זאתי שנעקרה השאלה אם זה יכול להכאיב או להפריע לטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    23/02/2014

שלום שירה
    נראה לי שלא , אך חייבים לראות אותך או צילומים על מנת לתת תשובה בדוקה
    בברכה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירת שן

שירה
    23/02/2014

ברור שיראו אותי , בטח הרופא שאמור לעשות את החידוש ויסתכל , אבל באופן כללי לא אמורה להיות בעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו