מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות לגבי זמינות רופאקרן10/03/2014
היי,
החלטתי לטפל בשיני אצל מומחה לשיקום הפה. לכן קבעתי תור אצל מספר מומחים לצורך בדיקה וייעוץ. רובם היו זמינים בטווח של שבוע שבועיים (גם הידועים שבהם).
אחד מהם (שאינו ידוע ולא נחשב לשם דבר בתחומו), היה זמין בטווח של מעל לחודש.
כשביררתי איתו מדוע התור הוא לעוד כל כך הרבה זמן והאם גם כשאתחיל טיפול תדירות התורים אצלו תהיה פעם בחודש, הוא אמר שפשוט יש לו הרבה מטופלים, אבל שבמידה ואחרי הבדיקה אחליט להתחיל אצלו טיפול תדירות הטיפולים תהיה פעם בשבוע.
האם זה הגיוני שלצורך בדיקה וייעוץ התור הפנוי הוא רק בעוד מעל לחודש, אך אם לאחר הבדיקה אסגור אצלו טיפול פתאום הוא ייהפך לזמין והתורים יהיו פעם בשבוע?
לי זה נשמע לא הגיוני ואני מתלבטת אם בכלל ללכת אליו.
האם ללכת לרופא כזה? האם מה שהוא אמר הוא הגיוני? האם זמינות כל כך נמוכה של רופא פרטי אמורה להדליק אצלי נורה אדומה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות לגבי זמינות רופא - תגובה
ד``ר אבידן לרון11/03/2014שלום נילי.
אני לא חושב שהבחירה במומחה אמורה להיות מושפעת בשלב זה מהשיקולים שהעלית. הםגשי עם 2-3 מומחים לשיקום הפה. התרשמי מהם מתכנית הטיפול שיציעו לך מהגישה שלהם . וקבלי החלטה
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמינות- תשובתך אינה מובנת לי
נילי11/03/2014היי,
קראתי את תשובתך, אך לא מובן לי איך אני יכולה להתחיל טיפול אצל רופא שאינו זמין. זמינות היא אחד הדברים החשובים בטיפולים רפואיים. אתה מציע לי לבדוק את גישתו של הרופא ואת תכנית הטיפולים, אך כל זה לא יעזור לי אם רמת הזמינות של הרופא נמוכה.
אם במהלך הטיפולים תהיה לי בעיה שבעיניו אינה חשובה, הוא יגיד לי "יש לי תור פנוי לעוד חודש" ואני בינתיים אסבול?
מצטערת לדעתי זו נורה אדומה **ענקית** שמראה על התנהלות לא תקינה של הרופא, ואני רוצה לקוות שמרבית עמיתיו למקצוע אינם נוהגים כך. רמת זמינות כזו מתאימה *אולי* לקופות חולים, בטח ובטח שלא לרופא שיניים פרטי שמכבד את עצמו ואת מטופליו.
נילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמינות- תשובתך אינה מובנת לי - תגובה
ד``ר אבידן לרון12/03/2014שלום נילי,
כל שאמרתי הוא שהזמינות אינה הדבר הראשון לבדוק. זמינותו ודאי חשובה.
בהצלחה
ד"ר לרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)