הארכת כותרת בשן

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת בשן
    יערה
    20/03/2014

שלום אני כנראה אצטרך ניתוח הארכת כותרת אם אפשר הסבר על הפרצדורה מה עושים איך הולך התהליך , וגם אח"כ האם צפויים כאבים כלומר יוכל לתפקד כרגיל או שיכול להיות כאבים חזקים שלא יכולים לתפקד ואם כן כמה ימים מתאוששים , וגם אחרי כמה זמן חוזרים להמשך הטיפול של המדידות לכתר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת כותרת בשן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת בשן - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    24/03/2014

שלום יערה
    אני חושב שרצוי שתפני את השאלות הללו לרופא שאמור לעשות לך את הטיפול.
    בברכה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת בשן

שירה
    24/03/2014

אשאל פשוט עד התור של המומחה לחניכיים יש לי רק בעוד חודש , ורוצה בינתיים פשוט הסבר באופן כללי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת בשן - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    25/03/2014

הי שירה
    אני עדיין חושב שהרופא המטפל שלך צריך להסביר לך לאיזו פרוצדורה הוא מפנה אותך למומחה לחניכיים אך אסביר לך בקצרה,
    הארכת כותרת היא פרוצדורה כירורגית בה חושפים את שולי השן, ע"י הורדת חניכיים ועצם לעיתים וזאת בד"כ, כאשר השוליים הם עמוקים מתחת לחניכיים והכתר שאמור לחבוק אותם עלול לרדת עמוק מדי מתחת לחניכיים.
    לגבי התגובה לאחר הטיפול, זה תלוי במידת החיתוך וכמובן במיומנותו של הרופא, זה כבר אינדבידואלי ואת זאת תצטרכי להפנות לצוות הרפואי שמטפל בך,
    בכל מקרה הצלחה רבה ובריאות
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו