8 טיפולי שורש ומיד השחזה בהרדמה?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• 8 טיפולי שורש ומיד השחזה בהרדמה?
    אבי אלימלך
    16/05/2014

שלום רב,
    אני בן 45 אני נזקק לבצע כ-8 טיפולי שורש + 8 כתרים + עקירה.

אני שוקל לבצע הטיפול הנ"ל בהרדמה מלאה כדי לצמצם משך הטיפול ולהפחית חרדה.

שאלתי היא כזו:
    הסבירו לי שאם אני מבצע את הטיפול בהרדמה מקומית אז בטיפול אחד ניתן לבצע במהלך הרדמה אחת את הפעולות הבאות: טיפולי שורש+עקירה+השחזה + כתרים זמניים:

השאלה שלי היא היא כזאת:
    באם לאחר טיפול שורש רגיל ללא הרדמה מלאה - בדרך כלל נותנים לאזור להתאושש מספר ימים או שבועיים כדי שהאזור יחלים ולא יהיו זיהומים ורק אז מבצעים השחזה + מבנה/כתר זמני -

אז כיצד אפשר באותו יום לבצע טיפול שורש ומיד השחזה והלבשה של מבנה /כתר זמני מבלי שנתנו לאזור של טיפולי השורש להחלים ולהתאושש ולוודא שאין זיהומים? כיצד הנושא של ההרדמה המלאה + טיפול מקיף הנלווה אליה מתמודד עם הצורך לתת לשן להתאושש לאחר טיפול שורש בטרם מבצעים פרוצדורות נוספות?

תודה

אבי אלימלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 8 טיפולי שורש ומיד השחזה בהרדמה? - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    17/05/2014

שלום אבי
    ניתן לבצע את טיפולי השורש בישיבה אחת ולהשחיז השיניים ולהרכיב הכתרים הזמניים.
    רצוי לא לבצע את המבנים בישיבה זו אלא להמתין 7-10 ימים, לראות שהכל תקין ולבצע את המבנים לאחר מכן.
    איך תרגיש לאחר שתתעורר , לאחר ביצוע של 8 טיפולי שורש? זו כבר שאלה אחרת.
    המלצתי , לבצע את טיפולי השורש רק אצל מומחה לטיפולי שורש!!!
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו