מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קצת מבואסת...יוליה23/08/2014
שלום רב! לפני כשלושה חודשים סיפרתי לכם אל שיקום הפה שעברתי הכולל גשר צירקוניום בשלוש שיניים קדמיות למעלה(שתי מרכזיות ואחד ליד) מאוד מרוצה מעבודה אך לא כל כך מרוצה מהצבע שבחרנו ביחד עם הרופא- הרופא שכנע לבחור צבע בהתאם לשיניים שליד שהוא קצת צהוב וגם בגלל המנורה שנותנת אור חזק אז גם בחרתי בצבע זה.... וכשהרכיבו לי אז באור היום זה נראה זוועה וגם בתמונות אני יוצאת עם שיניים צהובות..... המלצתם לי לדבר עם רופא ויעשה תיקון צבע אך הרופא לא הסכים בטענה שהוא שם כבר אל דבק קבוע וזה מה שאני בחרתי... ואין כבר מה לעשות.... אני הוצאתי הון רב אל טיפול זה ועברתי הרבה כאב ואי נוחות והתוצאה שאני מתביישת לחייך:( לא מרגישה טוב עם עצמי שכן לא חשוב לי להיות יפה ומושלמת אך כן חשוב לי שיהיה לי חיוך נעים ויפה.... מה תמליצו לי איך לשכנע את הרופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מבואסת... - תגובה
ד``ר שאול גלברד23/08/2014שלום יוליה
המצב שאת מתארת הוא אכן בעייתי, מצד אחד ראית את הצבע ואישרת אותו ולכן הרופא סיים את העבודה על סמך זה שאישרת אותה. מצד שני נותרת לא מרוצה מהצבע.
שינוי הצבע לגוון שאת דורשת כרוך בהורדה של הכתרים, דבר שמתבצע ע״י חיתוך שלהם (לא ניתן להוריד אותם אחרת כי יש חשש שהשן עשויה להשבר) וביצוע של כתרים אחרים. מלבד העבודה של הרופא יש פה עלות נוספת והיא התשלום למעבדה ונשאלת השאלה מי אמור לשאת בעלויות האלו. הרופא מצידו לא מוכן לעבוד שוב לחינם, על הטכנאי אין מה לדבר שהוא לא יהיה מוכן לעבוד בחינם ולמעשה את נמצאת בתחום אפור שכזה....
הדבר תלוי לחלוטין ברצון הטוב של הרופא ומחויבות שלו להוציא אותך שבעת רצון. יכול להיות שתסכימו על סכום ביניים כל שהוא שיהווה פיצוי לרופא והטכנאי וגם את תהיי מרוצה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)