קצת מבואסת...

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• קצת מבואסת...
    יוליה
    23/08/2014

שלום רב! לפני כשלושה חודשים סיפרתי לכם אל שיקום הפה שעברתי הכולל גשר צירקוניום בשלוש שיניים קדמיות למעלה(שתי מרכזיות ואחד ליד) מאוד מרוצה מעבודה אך לא כל כך מרוצה מהצבע שבחרנו ביחד עם הרופא- הרופא שכנע לבחור צבע בהתאם לשיניים שליד שהוא קצת צהוב וגם בגלל המנורה שנותנת אור חזק אז גם בחרתי בצבע זה.... וכשהרכיבו לי אז באור היום זה נראה זוועה וגם בתמונות אני יוצאת עם שיניים צהובות..... המלצתם לי לדבר עם רופא ויעשה תיקון צבע אך הרופא לא הסכים בטענה שהוא שם כבר אל דבק קבוע וזה מה שאני בחרתי... ואין כבר מה לעשות.... אני הוצאתי הון רב אל טיפול זה ועברתי הרבה כאב ואי נוחות והתוצאה שאני מתביישת לחייך:( לא מרגישה טוב עם עצמי שכן לא חשוב לי להיות יפה ומושלמת אך כן חשוב לי שיהיה לי חיוך נעים ויפה.... מה תמליצו לי איך לשכנע את הרופא? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת מבואסת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מבואסת... - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    23/08/2014

שלום יוליה

המצב שאת מתארת הוא אכן בעייתי, מצד אחד ראית את הצבע ואישרת אותו ולכן הרופא סיים את העבודה על סמך זה שאישרת אותה. מצד שני נותרת לא מרוצה מהצבע.

שינוי הצבע לגוון שאת דורשת כרוך בהורדה של הכתרים, דבר שמתבצע ע״י חיתוך שלהם (לא ניתן להוריד אותם אחרת כי יש חשש שהשן עשויה להשבר) וביצוע של כתרים אחרים. מלבד העבודה של הרופא יש פה עלות נוספת והיא התשלום למעבדה ונשאלת השאלה מי אמור לשאת בעלויות האלו. הרופא מצידו לא מוכן לעבוד שוב לחינם, על הטכנאי אין מה לדבר שהוא לא יהיה מוכן לעבוד בחינם ולמעשה את נמצאת בתחום אפור שכזה....
    הדבר תלוי לחלוטין ברצון הטוב של הרופא ומחויבות שלו להוציא אותך שבעת רצון. יכול להיות שתסכימו על סכום ביניים כל שהוא שיהווה פיצוי לרופא והטכנאי וגם את תהיי מרוצה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו