התייעצות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    לילך
    18/09/2014

שלום עשו לי חידוש טיפול שורש , מבנה , כתר זמני וניתוח הארכת כותרת. הייתי אצל שיננית לפני שבוע ובערך יומיים שלושה התחילו רגישות שהתגבר היום אתמול לכאבים נתנו לי אנטביוטיקה שאלתי היא יכול להיות אחרי כל המהלך הזה שבחידוש טיפול שורש לא ראו את כל הדלק ולא ניקו / או שפתאום יש סדק בשן האם יש מצבים שלא רואים גם שעשו את הטיפולים וגם בצילומים רק יודעים לפי הכאב ששום דבר אחר לא עוזר , כי אמרתי שהמשכחים לא עזרו לכן החליטו לתת אנטביוטיקה , בינתיים נאמר שינסו אבל שמעת מקרים שבחידוש טיפול לא מצאו / ראו? או שזה הסתבך לאחר מכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    30/09/2014

שלום לך,
    לפני שנים לא כל כך רבות היו עוקרים שיניים שהיום אנחנו יודעים להציל באמצעות טיפול שנקרא "טיפול שורש" אבל צריך לדעת שמדובר בטיפול רפואי ובשום טיפול רפואי אין 100% הצלחה. 6% מטיפולי השורש לא מצליחים ואז יש כל מיני בעיות מהסוג שאת מתארת…. לעיתים מתן של טיפול אנטיביוטי פותר את הבעיה ואם זה לא עובר או שיש הטבה והכאבים חוזרים אחרי כשבוע יש לפעמים לעשות חידוש של טיפול השורש.
    לסיכום, קרוב לוודאי שהרופא יתן לך אנטיביוטיקה ואז נחכה ונראה מה יקרה, מאחל לך שהכאבים יחלפו ושהכל יסתדר, אם חלילה לא, הייתי פונה לאנדודונט שזה מומחה לטיפולי שורש לשם קבלת חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו