מאוכזבת אנא עצתכם..

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת אנא עצתכם..
    יוליה
    21/09/2014

שלום! רשמתי לכם אל גשר קדמי שעשו לי והצבע לא כל כך מתאים,,,, הרופא הסכים להחליף צבע אבל המחיר שרוצים זה אותו מחיר ששלמתי כבר כלומר אני צריכה עכשיו לשלם לו עוד פעם אותו סכום ששלמתי כבר... הדבר מאוד מוזר לי כי מניסיון קודם שלי עם רופאים אחרים (פרטיים)שעשו לי גשרים שזה עבודה מורכבת הם שמו לי את הגשר לשבוע שבועיים אל דבק זמני כדי לתת לי זמן להתרגל ולראות שהכל מתאים לי סופית. והפעם שמו לי ישר אל דבק קבוע וזהו. ואם היה לי שם זיהום או דלקת חלילה אז גם אז אני הייתי משלמת הכל מחדש? מאוד מיואשת נגרמה לי עוגמת נפש גדולה וההון רב ששלמתי ירד לטמיון, מה אני עושה? אין באפשרותי עוד לשלם סכום זה, הוצאתי כסף ונשארתי לא מרוצה .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוכזבת אנא עצתכם..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוכזבת אנא עצתכם.. - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    30/09/2014

שלום יוליה, אני קורא את מה שעברת במהלך טיפול השיניים ואני מבין את הרגשתך לגמרי.
    הרופא מבחינתו חושב שהוא טיפל בך בצורה הטובה ביותר ואילו את מרגישה ששילמת הון ולא קיבלת תמורה הולמת להשקעתך. דברים כאלו הם רק בינך ובין הרופא, נסי לדבר על ליבו ולשכנע אותו שתשלמי חלק מהסכום, אולי הוא יסכים. אין פה איזו בעיה רפואית מוחלטת, אסתטיקה וצבע הם בעיני המתבונן….
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו