רגישות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• רגישות
    מיטל
    18/12/2014

טוב יש לי איזה חודש כאבים בסתימה , גם בשטיפה , גם בניקוי , וגם אחרי אכילה שתיה שנמשך זמן מה וגם כאבים ספונטנים עשו לי בדיקה ולא רואים לא במבט ולא בצילום יכול להיות שלוקח איזה זמן עד שיראו בצילום אם זאת עששת והאם יכול להיות רגישות חזקה המתבטא ככה נאמר שכדאי לחכות קצת יהיה הכי נבון ולא ישר טיפול שורש שאם אצטרך לא אפספס את הכאבים כי כרגע לא באותה עוצמה ויום יותר יום פחות שיכול לאפיין רגישות? ומהן התסמינים אני בדרך! כלל לרגישות? והאם יש מצב רק שזה כאבים חזקים גם ארגיש וגם יראו בצילום? ואם זה צורך בטיפול שורש תוך כמה זמן בדרך כלל כאבים מחמירים ? האם שבועות? חודשים? והאם יכול להיות רגיש יותר בתקופת החורף אם זה רגישות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    19/12/2014

שלום לך, מדבריך עולה שקיימת רגישות בשן לאחר שחזורה ע"י סתימה. לא כתבת מאיזה חומר נעשה השחזור (אמלגם או סתימה לבנה).
    בנוסף יש עוד כמה בדיקות שניתן לעשות לאבחן את מצב השן. עצתי לך לפנות לרופא לצורך בדיקה מעמיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    19/12/2014

שלום לך, מדבריך עולה שקיימת רגישות בשן לאחר שחזורה ע"י סתימה. לא כתבת מאיזה חומר נעשה השחזור (אמלגם או סתימה לבנה).
    בנוסף יש עוד כמה בדיקות שניתן לעשות לאבחן את מצב השן. עצתי לך לפנות לרופא לצורך בדיקה מעמיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו