הארכת כותרת בשן

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת בשן
    מיטל
    01/03/2015

בקרוב אמורה לעבור הארכת כותרת בשן. כמה זמן יכולים אחרי הניתוח להיות כאבים ו/או רגישות עד שאוכל לחזור לתפקוד רגיל? והאם בגלל שזו שן טוחנת זה גם מסבך את הטיפול וגם את ההחלמה ליותר ארוך וקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת כותרת בשן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת בשן - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    02/03/2015

שלום לך.
    בדרך כלל הכאבים יכולים להמשך עד שבוע, עשרה ימים.
    הכל תלוי במתרפא עצמו, יש רגישים יותר ויש…. פחות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת המשך

מיטל
    03/03/2015

רציתי לשאול יש לי תור לשינוי גובה הכתר הזמני כשבועיים לאחר הארכת כותרת שבקרוב מאוד יש לי תור השאלה שלי אם במקרה התפרים לא יימסו עד אז האם הרופא המשקם ולא המנתח יכול או כדאי להוציא את התפרים,לא נמסו והאם יוכל להמשיך את המשך הטיפול ים במקרה יישרו תפרים ולא יימסו לגמרי עד התור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת המשך - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    04/03/2015

בוקר טוב, התשובה לשתי השאלות היא כן. כמובן שהכל תלוי בהחלטה של הרופא המטפל ובהתרשמות שלו ממקום הניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו