טיפול מקביל בשיניים שחוקות ובולטות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• טיפול מקביל בשיניים שחוקות ובולטות
    עינב
    17/07/2015

שלום

כתוצאה משנים של הפרעות אכילה, בשילוב עם גנטיקה גרועה, מצאתי את עצמי בגיל 31 עם שיניים שחוקות כמעט עד הבשר. עוד משנות העשרים הזהירו אותי רופאי השיניים מפני מצב כזה ואמרו שבמוקדם או במאוחר אצטרך לעשות כתרים בכל השיניים. בשנה האחרונה המצב הדרדר עד כדי כך שאני מתקשה ללעוס מזון מוצק ונוצרו רווחים גדולים בין כמה מהשיניים.

בנוסף לכל זה שיניי בולטות ואני מעוניינת ליישרן. הבנתי שעד שלא אסדיר את נושא השחיקה לא אוכל לעבור טיפול אורתודנטי. הבליטה גורמת לי לבעיות נשך ולפציעות עצמיות

יש לי שתי שאלות :
    1. האם כדאי להתחיל כתרים בכל הפה בגילי? מפחדת להגיע לאותו המצב בעוד עשר שנים, עם כתרים שחוקים
    2. האם ניתן לשלב את הטיפול האורתודנטי בתהליך השיקום? חוסר היכולת לטפל בבליטה מפריע לי יותר מהכל

תודה לכל העונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול מקביל בשיניים שחוקות ובולטות - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    17/07/2015

שלום בר
    אני ממליץ כי תפני למומחה לשיקום הפה באזור מגורייך, זה מקרה מורכב מדי לייעוץ דרך המייל, צריך לבדוק אותך ביסודיות.
    בברכה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל יש מקרים בלתי אפשריים לטיפול?

עינב
    22/07/2015

שני רופאים כבר דחו אותי וזה נשמע לי לא סביר שלבנאדם בלי שיניים אפשר לבנות מערכת שיניים חדשה, בעוד שעם בנאדם שיש לו בסיס של שיניים מפחדים להסתבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל יש מקרים בלתי אפשריים לטיפול? - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    22/07/2015

שלום בר
    אני משוכנע שניתן לטפל בך, כפי שהמלצתי , תפנה למומחה לשיקום הפה ואני משוכנע שתקבל פתרון.
    אם תרצה אתה מוזמן לפנות אלינו למרכז מומחים "לרון"
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו