כתר טלסקופי

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כתר טלסקופי
    דנה
    18/07/2015

שלום,
    ראשית אני מוודא שהבנתי נכון מה זה כתר טלסקופי :
    זה מעטפת ממתכת שמודבקת קבוע על השן המשוייפת \או המבנה ואז עושים כתר רגיל אחרי שלוקחים מידות עם אותה מעטפת ,אותו כתר גם יהיה עם מתכת וחרסינה ואז מדביקים
    האם זה נכון?

1.האם ניתן לעשות כתר טלסקופי על שתל ? האם ייתכן שעשו דבר כזה על שתל עם כיפת ריפוי בלבד ללא הברגה של מבנה?

2.האם ניתן לעשות כתר טלסקופי על שן רגילה כלומר שעברה טיפול שורש הארכת כותרת ויש בה מבנה? או שזה רק מיועד למערכת תותבות?

מה היתרון של כתר כזה ? ..האם זה נכון שבכתר שכזה אין לחץ ואין צורך במגע עם החניכיים אני מחפשת פתרון לכתר שלא יכאיב לי בחניכיים כי אני כבר חצי שנה בלי כתר אלה אוכלת על המבנה כי הכתר תמיד מכאיב לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר טלסקופי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר טלסקופי - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    19/07/2015

שלום דנה
    כתר טלסקופי נעשה במסגרת שיקומים מסוימים על מנת לכסות את השןש ולא להשאירה חשופה, או על מנת לחבר רכיב כלשהוא לשן על מנת שיאחוז בתותבת למשל או לשמש כמחבר לשיקום מעורב של שתלים ושיניים ובמקרים מורכבים נוספים,
    מטרת הכתר הטלסקופי אינה להקל על החניכיים, לשם כך צריך לבנות כתר טוב ומדויק ואולי במקרים מסוימים עם שוליים מעל לקו החניכייים.
    אני ממליץ שתתיעצי עם מומחה לשיקום הפה על מנת שתדעי כיצד לנהוג.
    להשאר ללא כתר זה לא פתרון מומלץ, את עלולה לאבד את השן.
    בהצלחה
    דר אבידן לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו