שורש התפתחות ומוזר

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שורש התפתחות ומוזר
    אילנית
    09/10/2015

הייתי ולא ראו כלום אבל לא סומכת לגמרי כי הסתכלה גם בצילומים הקודמים ולא ראתה כלום למרות שהרופאה שלי כן ראתה אחכה לה אין ברירה ובתור עוד שבוע וטיפה שתסתכל בתקווה שהכאבים לא ישגעו אותי. אמרה רגישות אני יודעת שיש לי וישלימשחה מיוחדת ורגישות זה נפסק אחרי כמה שניות לא נמשך. ולא כאב בלעיסה וחם וקר מה לדעתך אני צודקת שזה לא הגיוני. ויכול להיות מצב שרופא לא יראה בצילום במיוחד שלפני חצי שנה 2 רופאים ראו גם הרגילה וגם מומחית לשורש שטיפלה בבעייה אחרת וראתה בצילום את החור?
    ועוד שאלה : יכול להיות מצב שרופא מפספס חורים כדולים או אפילו צורך בטיפול שורש למרות שמתלוננים בכאבים ולא רואה לא בעין ולא בצילום למרות שרופא אחר וגם עוד אחד בצילום שנעשה לפני כמה חודשים כן ראה בצילום בגלל שרופאה צעירה וחדשה יכול להיות שלא מזהה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שורש התפתחות ומוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורש התפתחות ומוזר - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    09/10/2015

בוקר טוב
    הכל יכול להיות....ממליץ לך לפנות למומחה לשיקום הפה לבדיקה רצינית ולקבל תשובות רציניות לשאלות שמטרידות אותך.
    בהצלחה.
    ד"ר שאול גלברד
    מומחה בשיקום הפה
    מרפאת מומחים בשיקום הפה - רח'הנחושת 10 תל אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו