שחיקת שיניים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שחיקת שיניים
    גאיה
    17/10/2015

יכול להיות החמרה של שחיקת שיניים המתבטאת גם בכאב בשיניים מסוימות ולא מורגש ככאב של עששת אלא כאב כמו של חומר השן חלש או שבירה וגם נשיכות יותר גדולות בלשון וגם כאבי שיניים גם בלעיסה וגם משאני קמה בבוקר האם התסמינים הנל מאפיינים החמרה של השחיקה וגם מאז שהחמיר המשחות פחות עוזרות זה הגיוני? והפתרון הוא רק סד קצת חוששת מקושי להתרגל אליו ואם זה הפתרון זה לתמיד או שיכול להיות אחרי זמן מה רואים שהשחיקה תקטן ואצטרך גם בתדירות אחרת ובסוף בכלל לא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחיקת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקת שיניים - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    25/10/2015

שלום גאיה
    יתכן וחלק מהתסמינים שאת מתארת קשורים לשחיקה וכנראה שאין מנוס משמוש בסד לילה.
    אני ממליץ כי תפני למלשיקום הפה שיבדוק אותך, יענה לכל שאלותייך ויציע לך את הטיפול המיטבי.
    וכן, יתכן ושמוש בסד יהיה לתקופה ארוכה מאד
    בהצלחה
    ד"ר אבידן לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת שיניים - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    25/10/2015

ראי תשובתי לפנייתך הקודמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישטת גבוהה שאלה אחרונה

גאיה
    27/10/2015

אבל זה הגיוני שפתאום הרגישות גברה והרבה פעמים אפילו כאב ולעיתים אף חזק . ואיך זה שיש לי את הבעיה של שחיקה ורגישות שהולכת וגוברת חשבתי שכל הבעיות האלה זה רק לאנשים מבוגרים ואני רק קצת יותר משלושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישטת גבוהה שאלה אחרונה - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    27/10/2015

שלום גאיה
    זה יתכן, אבל צריך לבדוקאותך על מנת לאמת , לאבחן ולקבוע טיפול מתאים.
    אני ממליץ כי תפני למומחה לשיקום הפה לפתרון הבעיה
    בהצלחה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו