שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שיר
    03/11/2015

ואודה על תשובה כנה (:

איך היית מרגיש לו לקוח שלך היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתת לו ומבקש חוות דעת שנייה ?
    לחילופין לו היית שם עצמך בנעליו, מה היית עושה ?
    לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    04/11/2015

שלום שיר
    אני אולי אפתיע אותך ואומר שלעיתים כאשר אני חש שהמתרפא מתלבט אני אישית מציע לו ללכת "לעשות סיבוב" להתייעץ ואז לחזור ונדבר. כך שזה ענין מאוד אישי.
    באשר לענין שלך, עצם זה שאת הולכת להתייעץ עם "מומחה" ולא סתם לרופא שיניים רגיל- זה דבר שעשוי להתקבל שיתר קלות אצל הרופא שלך.
    בכל מקרה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי

שיר
    05/11/2015

הוא גם מומחה...
    אבל היה מעניין אותי לשמוע עוד חוות דעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא שלי - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    08/11/2015

כפי שכתבתי לך, לדעתי אם הוא מומחה, הוא בוודאי יבין. ...וחוץ מזה זו זכותך כמתרפאה לשמוע עוד חוות דעת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    04/11/2015

שלום שיר
    אני אולי אפתיע אותך ואומר שלעיתים כאשר אני חש שהמתרפא מתלבט אני אישית מציע לו ללכת "לעשות סיבוב" להתייעץ ואז לחזור ונדבר. כך שזה ענין מאוד אישי.
    באשר לענין שלך, עצם זה שאת הולכת להתייעץ עם "מומחה" ולא סתם לרופא שיניים רגיל- זה דבר שעשוי להתקבל שיתר קלות אצל הרופא שלך.
    בכל מקרה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו