כמה שאלות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    ירדן
    27/11/2015

רציתי לשאול מה קורה שיש לי כרגע עיכוב בכתר הקבוע עשו מדידה אחת ובעקבות השביתה שיש כרגע במכבידנט לא יודעת מתי ייגמר ומתי ייגמר גם ככה יש דחייה של כבר חודש מהמדידה הראשונה ונראה לי שגם אם ייגמר עד שימצאו תור זה יהיה לםחות עוד חודש חודשיים מה קורה יכול יהיה לקרות משהוא שישפיע על ההמשך כי התחילו ועשו מדידות וטיפול בפה בזמן המדידה האם יכול להשתבש משהוא הייתי שואלת אבל אין כרגע כל כך את מי ודבר שני יש עוד כתר קבוע שיש לי שכנראה מהשחיקה עשיתי נזק שבר או נזק אחר כי לא ממש ברור לי מה רק ברור שנראה לגמרי אחר משהיה האם ההתמהמות וזה שאני שוחקת יכול עוד להרחיב את הנזק וגם ברור שאעשה סד האם כדאי אם אם אפשרי ולא מסובך וככה לפי דעתי אצלי כדאי לתקן שברים ורווחים שייראה טוב ואולי אף בריא יותר לפני התקנת הסד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    06/12/2015

שלום ירדן
    אני מציע כי תפנה לרופא פרטי ותבדוק מה הדחיפות לסיים את הטיפול ובמידת הצורך תסיימו אצל רופא פרטי ודרוש החזר מהקופה
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו