מדידות וכתר קבוע אחרי טיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מדידות וכתר קבוע אחרי טיפול שורש
    מישהי
    11/12/2015

רציתי לשאול איך הולכים המדידות לכתר קבוע? כמה מפגשים זה בד"כ וכמה אורך כל מפגש? איך עושים את זה? ובקשר לכתר קבוע- האם תהליך ההרכבה הוא כמו כתר זמני? איך מדביקים?
    האם המדידות והכתר הקבוע כואבים כמו המבנה זמני וכתר זמני? (המבנה וכתר זמני כאב לי מאוד..). מדוע אי אפשר להישאר עם כתר זמני לעד? אני יודעת שאי אפשר כי כשמו כן הוא אבל מה הסיבה. וכמה זמן במקסימום אפשר להישאר עם זמני? עוד כמה מפגשים נשארו לי אצל הרופא שיניים עד סוף השיקום אם אני בשלב שיש לי כתר זמני בפה ולפני מדידות? זה טיפול ארוך ומייאש יותר ממה שחשבתי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדידות וכתר קבוע אחרי טיפול שורש - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    13/12/2015

שלום אור
    ראשית אני לא מבין מדוע אינך פונה לקבלת התשובות לרופא המטפל , הוא מכיר ויודע מה הטיפול לו את זקוקה ויוכל לענות לך באופן המדויק ביותר.
    אנסה בכל זאת לענות לשאלותייך אם כי התשובות הן כלליות ולא בהכרח מתאימות למקרה הספציפי שלך.
    1. מדידות והרכבת כתר קבוע או זמני לא אמורים לכאוב!
    2. המדידה נעשית בעזרת חומר אלסטומרי שמוכנס לפה ומעתיק את צורת השן., לאחר מכן יש שלבים של מדידת היצירה שמגיעה מהמעבדה עד לשלב הסופי של הכתר.
    3. לכתר זמני יש אורך זמן קצר יחסית כי הוא חלש יותר , פחות מדויק מכתר קבוע ועלכן בהתאם למצב יש להחליפו לכתר קבוע.
    4. במרבית המקרים אין צורך בהליך ממושך ומייאש 3-4 פגישות קצרות וזה הכל
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו