מבנה וכתר

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מבנה וכתר
    רינת
    09/05/2008

שלום,
    האם תוכלו לפרט מהם המבנה והכתר האידיאלים מבחינת איכות, בריאות הפה והגוף כולו ופונקציונאליות, ללא קשר למחיר.
    אשמח אם תעדכנו אותי בפתרונות חדשניים או ישנים שלדעתכם הם הבחירה הטובה ביותר.יש לי שן שעברה טיפול שורש ואני רוצה את הטוב ביותר עבורי. מדובר בשן טוחנת בלסת תחתונה.
    תודה ושבת שלום,
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבנה וכתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה וכתר

ד''ר איל תגרי
    10/05/2008

לרינת שלום:
    מבנה וכתר אידאלים הם אינם "כלליים" המתאימים לכל אדם ולכל פה. יש להתאים את המבנה ואת הכתר ל/שן הספציפית ולאדם הספציפי.
    כתלות בכמות חומר השן שנשארה לאחר ביצוע הטיפול שורש, ניתן לבצע מבנה עם או בלי "יתד" הנכנס לשורש ומעניק אחיזה למבנה.
    הכתר צריך לחבוק חומר שן בכל היקפו, ולטעמי הפרמטר המשמעותי ביותר בביצוע כתר הינו ההבנה ואיכות העבודה של הרופא, רצוי אחד שעובד עם משקפיים מגדילות ( "טלסקופים").
    כיום יש כתרים על מתכת אצילה (סגסוגת זהב) או על בסיס חרסינה זירקוניה או אלומיניום אוקסיד, דהיינו ללא מתכת. לטעמי אין יתרון לכתרים ללא מתכת למעט היתרון הרגשי של "אין לי מתכת בפה"...
    איכות הביצוע והתכנון חשובים לעין ערוך מהחומר והטכניקה.
    תמצאי לך רופא שאת סומכת עליו והוא יתפור לך את חבילת הפתרון הנכונה עבורך.
    בריאות ואושר
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו