בעיה במידות

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• בעיה במידות
    ספיר
    15/01/2016

שלום אני בתהליך לכתר קבוע בפה. עברתי את המידות שלחו למעבדה בדקו את כיפת המתכת מדדו ונראה בסדר שלחו שוב עם בחירת הצבע ואתמול בתור ששוב מדדו בכתר עם הצבע מה שלא ניסו הכתר ממש לא יושב טוב צילמו לראות אם יש בעיה שפספסו והכל תקין נתנו הוראות חדשות אם שינוי המתכת השאלה מה עושים במקרה כזה שינויים בכתר עם הצבע , מורידים את הצבע ואז עודים שינויים במתכת או כתר חדש כי כתבו או שינויים או כתר חדש פשוט מה נהוג והגיוני יותר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במידות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במידות - תגובה

ד``ר אבידן לרון
    15/01/2016

שלום ספיר
    קשה לי לענות לך , כי אני לא מבין מה הבעיה, מדוע הכתר לא מתיישב.
    אם המתכת יושבת טוב אז אולי הבעיה רק בחרסינה ואז מתקנים אותה.
    אני ממליץ כי תשאל את הרופא למלוא האיפורמציה.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה במידה

ספיר
    19/01/2016

נראה לי שהבעיה לא בחרסינה כי הכתר לא קצת לא טוב אלא המון לא טוב שיש עוד המון מקום בפהשלא עשו טוב או תיקונים בכתר או לעשות כתר מחדש אבל איך זה קורה שרואים שלא טוב רק אחרי ציפוי החרסינה בעיה שלנו לא קלטנו לא הרופא ולא המתרפא או בעיה של המעבדה ומה הפתרון תיקון המתכת לדעתך או מחדש לעשות ולא יכול להיות שמפספסים ולא ברור ואצטרך בסוף ניתוח הארכת כותרת כי בכמה שיניים זה נגמר לי בסוף ככה למרות שאו שלא היה בטוחים לגמרי או בטוחים שאצטרך ופה בצילום לא אמרו משהוא כזה זה לא יכול להיות פספוס כזה בצילום שמזה נובעת כל הבעיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו