טיפול-אסתטי מה מומלץ לעשות?ניתוח או ציפוי לשן?

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• טיפול-אסתטי מה מומלץ לעשות?ניתוח או ציפוי לשן?
    בלהבלהבלה
    18/03/2016

הייתי אצל אורתודנטית מאחר ואני לא מרוצה ממראה השיניים שלי, השיניים שלי גדולות קודם כל, וארבעת שיניים הקדמיות לא באות בקו אחד ויפה, אחת השיניים הצדדיות יותר שוקעת פנימה, ואילו השן השניה יותר בולטת אפילו יותר משתי האמצעיות.
    עם זאת האורתודנטית והיא לא הראשונה שאומרת לי את זה אמרה לי שאין לי צורך בגשר ושזה לא יעשה הבדל, היא המליצה לי(את זה אני שומעת לראושנה) ללכת אולי לרופא לשיקום פה, לבדוק אם לעשות ניתוח בלסת(לא כל כך הבנתי איך זה קשור)...היא אמרה שזה משהו שיכול להיות קשור ללסת, ז"א אומנם הן קצת עקומות אבל גם ניתוח בלסת יעזור במראה החיוך.
    אני חשבתי על ציפוי השם קומפוזיט, זה יכול להוות פתרון? באופן כללי עדיף לעשות ציפוי מלעשות ניתוח?
    קומופזיט הבנתי לא מחזיק להרבה זמן, האם זה עלול "ליפול" באמצע היום כשאני סתם יושבת עם אנשים?
    אני בת 25 לצורך העניין ומאוד רוצה לשנות את החיוך שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול-אסתטי מה מומלץ לעשות?ניתוח או ציפוי לשן? - תגובה

ד``ר שאול גלברד
    04/04/2016

ערב טוב. זה מסוג השאלות שלא ניתן לתת תתשובה ללא בדיקה קלינית מקיפה. ממליץ לךלפנות למומחה לשיקום הפה לצורך בדיקה יסודית.
    בהצלחה
    ד"ר גלברד הנחושת 10 תל אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו