כאב בשן / דלקת בשן

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כאב בשן / דלקת בשן
    שירה
    16/10/2016

יש לי בשבוע האחרון כאב בניקוי וצחצוח בין 2 שיניים אחד שתל מלפני שנתיים ואחת סתימה ישנה שלא ברור איפה הבעיה ואם זה משהוא שצריך לטפל שאני מנקה עם חוט ביניהם זה כואב והיום גם בצחצוח שהברשתי בחלק הפנימי לא החיצוני גם כאב וגם ירד טיפה דם מה האם זה מצביע על בעיה באחת השיניים או שבגלל שזה כואב ואחרי כמה זמן לאט לאט נחלש ונעלם עד הפעם הבאה וזה קורה רק בצחצוח שאני אוכלת אין בעיה מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בשן / דלקת בשן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בשן

ד``ר אבידן לרון
    17/10/2016

שירה שלום
    ממליץ כי תפני לבדיקה אצל רופאשיניים ולא תחפשי את האבחנה באינטרנט.
    חשוב לבדוק את המקור לכאב ואין אפשרות לעשות זאת ללא בדיקה קלינית
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בשן עוד תוספת

שירה
    17/10/2016

תודה על תשובתימך אני פתאום ראיתי פצעון קטן ואדום למטה למטה בחניכיים פשוט קשה לראות הלשון נוגעת בו האם הדימום יכול להיות משם שהמברשת נוגעת בזה ואם מזה יש משהוא אחר לעשות וזה שהפצע קרוב לסתימה לא אומר שזה קשור לשן השתל בטוח לא מרגישה איפה כואב הכאב בא בפצע שנמצא ליד הסתימה השאלה אם זה קשור לפצע או בעיה בסתימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ת/ובה

ד``ר אבידן לרון
    17/10/2016

שלום שירה
    תשובתי הקודמת תקיפה גם כאן, צריך לבדוק אותך
    בהצלחה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו