כתר או מבנה לאחר טיפול שורש

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כתר או מבנה לאחר טיפול שורש
    שירה
    05/01/2017

אני אחרי טיפול שורש אצל מומחה שגמר בשן טוחנת עליונה הכי אחרונה (לא בינה) אמר שלא בטוח שכדאי יהיה לשים כתר אולי רק מבנה מה דעתך בנושא לא מסוכן רק מבנה אשאל את הרופאה המשקמת ונתייעץ אבל במיוחד שאני גם שוחקת ופוחדת שהסיכוי לשבירה יותר גדול ועד שיעשו סד בגלל עוד משהוא יעברו כמעט חצי שנה לפחות מהה דעתך יש מצבים שעושים רק מבנה או שמומלץ כתר וברור שאתייעץ עם הרופאה ונחליט ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר לאחר טיפול שורש

ד``ר אבידן לרון
    07/01/2017

שלום שירה
    אי אפשר ליעץ לך ללא בדיקה פרטנית שלך.
    מה שאוכל לומר כי במידה ויש סכנה של שבירת השן ויש צורך בהמתנה, אזי אני ממליץ שיעשו כתר זמני ואיתו תמתינו.
    בהצלחה
    ד"ר לרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר קבוע לא עדיף

שירה
    07/01/2017

רק שאלה האם לאדם ששוחק הסיכוי שרק מבנה ולא כתר לא יספיק גדול וסיכוי רב יותר לשבירה לא עדיף במקרה כזה כתר כי כל המקרים בכלל לא אמרו רק מבנה והרופאה המשקמת תמיד אמרה גם כתר ואלך אליה אז זה מוזר שרק מבנה יחזיק במיוחד בעומסים של השליקה שלי. ולא רוצה שיישבר מהר מעדיפה כתר קבוע מאשר עומסים ושיישבר ואז יהיה מסובך יותר בנרבנ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקת שיניים

ד``ר אבידן לרון
    07/01/2017

שלום שירה
    ציינת בשאלתך כי המומחית לטיפולי שורש המליצה להמתין מספר חודשים, כנראה היא לא משוכנעת שהטיפול הצליח והשן תשרוד , לכן כדאי לעשות כתר זמני, מבחינת עלות.
    בברכה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתר קבוע לא עדיף

שירה
    07/01/2017

לא הבנת כנראה המומחה לטיפול שורש לא אמר שצריך לבדוק כמה חוגדשים אמרתי שלא יכולה לשים סד עד שגומרת את כל השיקום שחוץ משן זו אני בשיקום של עוד שן שיעבור עד שנגמור חצי שנה לא נאמר להמתין פה ולראות השאלה למי ששוחק שיניים לא עדיף כתר שיחזיק במקום רק מבנה שלא יהיה שבר או סדק מהעומסים ואז הסיפור יהיה יותר גרוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו