יישור שיניים או גשר זמני או שתל

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים או גשר זמני או שתל
    דלית
    20/05/2017

אני בת 30, עברתי 2 עקירות של שיניים טוחנות בלסת עליונה.
    כתוצאה מכך, כל הסגר זז והשיניים לא מסודרות נכון וגם הסגר לא טוב. כרגע יש מרווח רציני בלסת העליונה, שסגרתי לפני כמה ימים עם גשר מרילנד ונראה לי שעשיתי טעות כי עכשיו אני דואגת שכל המאמץ ייפול על השיניים המאחזות ויקרה מצב שאצטרך לעקור גם אותן.
    היתה אופציה לעשות יישור שיניים אורטודנטי עם הברזלים, אך בינתיים דחיתי את האופציה מטעמי עלות ואסתטיות.
    רופא אחר הציע לעשות שתל והשתלת עצם (לאחר שראו בסיטי שאין מספיק עצם לשתל), אך התהליך היה נשמע לי יקר עבור חוסר של שן אחת, אז ירדתי גם מזה לאחר שרופא הציע לי את הפתרון של המרילנד.
    אז עכשיו שואלת האם לא עשיתי טעות ואולי הייתי צריכה לעשות יישור שיניים? למרות שאני סובלת מנסיגת חניכיים וחוששת שהיישור יגביר אותו והשאלה אם בכלל יוכל לסגור את הרווח.
    אני שומעת עצות שונות מרופאים שונים, ועובדת עצות לגבי הפתרון האידיאלי עבורי.

אשמח לתגובתך מה ניתן לעשות, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר גיא לוי
    16/01/2018

דלית שלום
    המקרה נשמע מורכב וקשה לי לדעת כמה עצם חסרה. כדאי להתייעץ עם מומחה לפריודונטיה על מנת לבדוק אופציה של שתל או אורטודנט מומחה לבדוק אופציה של יישור שיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו