נסיגת חניכיים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים
    שירה
    20/05/2008

אז ככה אני עברתי השתלת שן בניב קדמי בלסת עליונה כתוצאה מההשתלה כשהרופא ניתח את

החניכיים בשביל להשתיל את השן הם איבדו את הקו הישר שלהם רק בקדמת הפה ונוצר בעצם

נסיגה בחניכיים התייעצתי עם מומחה לחניכיים בכדי להשיג מראה אסטתי לחניכיים והוא המליץ על

בקיעת שיניים קידמיות בלסת עליונה ע"י הלבשת גשר דנטלי האמת שלא כולכך הבנתי מה הכוונה ומה

שהבנתי מימנו זה שהם מבצעים משיכה לשיניים וכתוצאה מזה החניכיים ירדו למטה ושזה עדיף על

ניתוח האם זה נכון לדעתך לי זה ניראה דיי מוזר אם יבצעו את זה השניים הקדמיות לא ימשכו כלפיי

מטה ????(או שפשוט לא הבנתתי) האם עדיף ניתוח חניכיים כדי ליצור קו ישר?? ...וגם בשן חותכת

קידמית מולבש כתר שכמובן גם מקרין לחנייכים צבע שחור יש לך אוליי הצעה לתחליף ואם ובמידה

אני כן ילביש על הכתר גשר לצורך בקיעת שיניים הוא לא יפגע?? ...ויש לי עוד שאלה השתל מקרין

שחירות לחנייכים ורואים את זה כי זה שן קידמית אפשר לעשות עם זה משהוו או שזה אבוד..???

תודה רבה מראש...אני אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לנסיגת חניכיים

ד``ר אבידן לרון
    22/05/2008

שלום שירה,
    אני לא משוכנע שהבנתי את כל המצב של השיניים הקדמיות שלך על פי תאורך , אבל אנסה לענות בכל זאת.
    מה שהציע המומחה לחניכיים זו כנראה פרוצדורה הנקראת הבקעה מאולצת , בה מושכים את השן , ובמידה וזה נעשה בזהירות ובבקרה ,השן יורדת עם החניכיים וזה אמור לפצות על נסיגת החניכיים.
    בכל מקרה , במידה והתיעצת עם מומחה לחניכיים, זכותך להבין אותו ואני מצע שתפני אליו שנית על מנת שיסביר לך שוב. לידיעתך הפרוצדורה יכולה להתבצע רק עם שיניים טבעיות ולא עם שתלים.
    לגבי ההשתקפות של השן והשתל דרך החניכיים , אני ממליץ שתשאלי את המומחה לחניכיים באם ניתן להסתיר אותם ע"י פרוצדורה כירורגית שתעבה או תוריד את החניכיים.
    אני מקווה שקלעתי לשאלותייך
    ד"ר אבידן לרון
    מומחה לשיקום הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו