נפיחות בלחיים וכאבים שנה אחרי ניתוח לסת

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• נפיחות בלחיים וכאבים שנה אחרי ניתוח לסת
    עמית
    23/01/2018

לפני כשנה עשיתי ניתוח להזיז את הלסת העליונה 5.5 ממ קדימה והלסת קובעה עם פלטות וברגים מטיטניום. מזה כחצי שנה שכואב לי והתנפח לי אזור הברגים והפלטות בפנים(נפחות בפנים ולוחץ על השיניים מרוב שנפוח אבל כשנוגעים עם האצבעות אין גולה אבל כשאני מעבירה את הלשון אני מרגישה את זה, ובנוסף התנפח גם בחוץ באותו אזור) בייחוד בצד שמאל אבל לאחרונה התנפח לי גם בצד ימין. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי אנטיביוטיקה כי חשב שזה סינוסים וזה לא עזר, והלכתי לרופא אף אוזן גרון שבדק אותי וגם עשה לי CT מערות הפנים וגם שם לא עלה כלום, אז חזרתי למנתח כדי לבדוק אם זה יכול להיות מהברגים והפלטות והוא אמר שלא נראה לו שזה מזה ושהוא לא רואה ממש נפיחות למרות שאני מרגישה שמאוד נפוח וזה לוחץ לי על השיניים בפנים וגם אני מרגישה לחץ בפנים באזור שנפוח, והוא אמר שאם אני רוצה אפשר להוציא את הפלטות והברגים אבל הוא לא חושב שזה יעזור.
    מה יכולה להיות הסיבה לנפיחות והכאבים? לאיזה עוד רופא אני יכולה ללכת שיעזור לפענח מה קורה כי אני רוצה שהנפיחות תרד כבר ושיפסיק לכאוב
    תודה מראש וסליחה על החפירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר גיא לוי
    24/01/2018

כדאי ללכת לרופא שיניים לבדיקת השיניים והחניכיים לשלול שהכאב לא משם. אם המקור הוא לא דנטלי כדאי לפנות לכירורג פה ולסת להמשך, ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו