גולה של מוגלה מעל השן וכאבים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• גולה של מוגלה מעל השן וכאבים
    י
    21/05/2018

שלום יש לי 2 שיניים שהיו אמורות לעבור עקירה הם ממש אכולות ושחורות אבל לצערי הזנחתי אתזה ולא ביצעתי טיפול לפני שבועיים מעל השיניים האלה יצאה לי גולה שמאוד כואבת לי מרגישה שכל הצד נפוח אבל לעין זה לא נראה רק במישוש באצבע מרגישה תכאב בעצםממש של שבפנים וגל הפנים בצד הזה כואבות לי אפילו לחייל כואב לי יש לציין שיש שם ריח נוראי רופאת המשפחה אמרה לי לשתות אנטיביוטיקה וכבר שבוע וחצי וכלום לר עובר זה נהיה גרוע יותר ואני חיה עלנרוסין כי האופטלגין לא משפיע כמו מה זה נשמע אין באפשרותי כרגע לפנות לרופא שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוגלה

ד``ר גיא לוי
    24/05/2018

לפי האור מדובר באבסס. סביר שאתה. לא נוטל אנטיביוטיקה נכונה שמתאימה למצב. כדאי להגיע לרופא שיניים כי המצב יכול להסתבך עד כדי צורך באשפוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר השתל עצם ושן

עדי
    30/05/2018

לפני כשבועיים עשיתי השתלת עצם ושן. לאחר כיום אני מרגישה מין גולה מלאה בנוזל בחיך העליון מצ"ב .שתתי אוגמנטין שבוע ימים ואני עושה שטיפות פה ועדיין זה קיים זה גורם לי לכאבים וחוסר נוחות . מה לדעתך השתל לא נקלט??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוגלה

ד``ר גיא לוי
    30/05/2018

במידה ושתל לא נקלט אנטיביוטיקה לא תעזור. יש לפנות לרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר התלשת עצם ושן

עדי
    31/05/2018

אני שאלתי לפי הצילום שאתה תגיד לי אם הפצע שקיים בחיך זה קשור להשתלת עצם והשן וצריך להוציא או שזה אפטה אבצס

זה היתה השאלה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו