שאלה נוספת -בהמשך לאתמול

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת -בהמשך לאתמול
    יונתן
    27/05/2008

שלום, שוב יונתן (35) מאתמול (שן חותכת שבורה מהשורש...). קודם כל תודה גדולה לד"ר אייל על המידע החשוב ומהירות התגובה.
    ברצוני לשאול מספר שאלות נוספות:
    1. בהתחשב במיקום העקירה והשתל שיבוא (שן חותכת עליונה שמאלית- נראה לי מס' 21), מה רמת הסיכון לפגוע בסינוס המקסילרי?
    2. בכדי להגיע לרמה אסטטית אופטימלית, באיזה סוג כתר מומלץ להשתמש? (האם נכון שזירקוניה ייתן את התוצאה האסטטית הטובה ביותר? האם יש לו חסרונות?.)
    3. האם נכון לפעול בשיטת "העמסה מיידית" במקרה זה, או שעדיף לתת לשתל זמן קליטה ולהשתמש ב"פליפר" זמני?
    4. מהו פרק הזמן המקובל לקליטת השתל באופן סופי והאם רק בסיומו מרכיבים את המבנה והכתר הסופיים?
    5. מהו אורך חייב הממוצע של שתל במיקום זה, בהנחה שהעצם והחניכיים שלי תקינות ואני בריא?

שוב תודה גדולה - יונתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת -בהמשך לאתמול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלות

ד''ר איל תגרי
    27/05/2008

יונתן היקר:
    רמת הסיכון לפגוע בסינוס המקסילרי- 0. רמת הסיכון לפגוע במבנים אנטומיים חשובים אחרים- הרבה.
    שאל אותי פעם עו"ד בעת עדות בנוגע לחוות דעת שנתתי- "האם לבצע השתלה זה דבר מסובך" ? עניתי לו "האם להטיס מטוס זה דבר מסובר" ? יש אנשים שנוסעים לעבודה בבוקר וממריאים ונוחתים כל היום והכל בססר. אבל אם אני ואתה ננסה לעשות זאת, נתרסק.
    בשביל מי שיודע, זה אפשרי. אם הוא לא ממש טוב- הוא יתרסק ( במטוס), או יפגע ויכער את החיוך וקו החיניכיים (בפה).
    רופא טוב יכול להשיג תוצאה טובה עם מגוון שתלים , אך הוא צריך לדעת לעשות זאת !!!!
    לשאלותיך האחרות- זה תלוי בסגר, יחס בין השיניים, וכד' .
    תמצא מומחה שאתה סומך עליו !! אל תנסה ללמוד רפואת שיניים בעצמך, אין לך מספיק זמן :-)
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו