חורקת שיניים שלעיתים מעיר אותי בשינה בלילה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• חורקת שיניים שלעיתים מעיר אותי בשינה בלילה
    שירה
    09/07/2018

הנני כבר כמה זמן חורקת שיניים שלעיתים מעיר אותי בשינה בלילה לא תמיד כזה חזק הבעיה שהיום החמיר שעשיתי חריקה/הידוק חזק ביום שנשאר כאב מקווה שתוך כמה ימים יעבור ולא עשיתי נזק. אם עשיתי נזק יראו במבט או אם הכל כשורה תוך כמה זמן אמור לעבור. בכל מקרה באמצע טיפולים ושבוע הבא יש לי תור אבקש שיסתכלו. בגלל זה לחוצה שלא עשיתי נזק ועשיתי סדק בטעות לשן שאני מתחילה איתה שיקום אחרי שכל השלבים גמרתי ממש פוחדת שקרה שם משהוא ושאלה שניה בגלל שהשחיקה גברה האם יש טיפול חוץ לסד בלחלה גם משהוא למום לטפל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחיקה

ד``ר גיא לוי
    10/07/2018

הטיפול הוא ע"י סד לילה. סביר שאת שוחקת מהדקת כבר זמן רב ופשוט הפעם התעוררת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ בשל חרירת שיניים

שירה
    10/07/2018

ללילה ברור שהפתרון יהיה סד לילה ומה לעשות לגבי היום שגם אז זה קורה לא באותם עוצמות אבל עדיין קורה כי ביום לא אשים סד יש פתרון אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחיקה

ד``ר גיא לוי
    11/07/2018

ישנם סדים ליום אך פחות נוח. מומלץ להפוך את ההרגל למודע ולנסות להפסיקו. ישנם גם טיפולים של ביו פידבק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו