האם במצב כזה אצטרך שתל

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• האם במצב כזה אצטרך שתל
    אורית
    20/07/2018

שלום עשו לי כתר זמני שכל הזמן לא החזיק ונפל ובשל כך החלטנו על ניתוח עכשיו אחרי ההחלמה מהניתוח את החודשים עד שאפשר לגעת הייתי בתור לץוהשחיזו והחזירו את הכתר הזמני היו לי יומיים עם כאבים היום טיפה פחות זה הולך ומשתפר אבל הבעיה שגם עכשיו לא מרגישה לגמרי נוח מקווה שזה בסדר אבל יש לי הרגשה או שטיפה עדיין גבוה או שדוב לא יציב אם שוב ייפול במקרה מקווה שלא האם במקרה כזה זה אומר שהניתוח לא עזר ואם באמת הניתוח לא עזר מה הפתרון במצב כזה שתל? מרוב שאני פוחדת לא משתמשת בחוט באיזור וההברשה בשיא העדינות. האם יכול להיות מצב כזה שהניתוח לא מצליח ואם כן מה הפתרון במצב כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם במצב כזה אצטרך שתל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל

ד``ר גיא לוי
    20/07/2018

נשמע כי השן קצרה מדיי. אין לי מספיק מידע להחליט מה הבעיה המדויקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שאצטרך שתל

אורית
    20/07/2018

אבל יכול להיות מצב שגם אחרי הניתוח השן עדיין קצרה והניתוח לא עזר האם יש מצבים כאלה ואם כן מה הפתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גיא לוי
    20/07/2018

יתכן שהשן עדיין קצרה מדיי או שה שחזה לכתר לא טובה. שוב אין לי מספיק מידע כדי לאבחן את הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שאצטרך שתל

אורית
    20/07/2018

למרות שכשו הארכת כותרת יכול להיות מצב שעדיין השן קצרה יש מצב כזה ואם זו הבעיה האפשרות הבאה זה רק עקירה ושתל אחרי שעברתי הארכת כותרת ברור שאתייעץ אבל אם זה יקרה שוב ובאמת ייפול עד התור כמו שמרגישה עכדיו עד התור יש לזה סיכויים גדולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו