אי נוחות ליד אחד הכתרים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• אי נוחות ליד אחד הכתרים
    שירה
    06/08/2018

יש לי כתרים זמניים ואמורים להתחיל לי מדידות אבל פתאום התחילו קצת כאבים/אי נוחות ליד אחד הכתרים ואחרינשהלכתי לנקות ולצחצח השיניים במקום הנ"ל שניקיתי ליד הכתר הכואב ירד שם דם מה זה אומר זה יכול לקרות והאם אפשר להמשיך את המדידות או שזה סימן לנדהוא לא טוב ויצטרכו לשנות את התוכניות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי נוחות ליד אחד הכתרים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת

ד``ר גיא לוי
    06/08/2018

דימום הוא סימן לדלקת חניכיים. בשלב. כסה. לא מומלץ לבצע מדידות לכתרים קבועים ולטפל בדלקת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת וכאבים סביב כתר זמני

שירה
    06/08/2018

למה לא טוב לעשות מדידות מבחינת הכאבים או מבחינת משהואנאחר? ומה יכול לגרום לדלקת שם פתאום ממש מתמידה ומנקה כל יום יכול להיות זה שהכתר כבר הרבה זמן זה מה שיכול לעשות את זה או אין קשר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד``ר גיא לוי
    06/08/2018

לא כדאי לקחת מידות תחת דלקת. 1. המידות, פחות מדויקות. 2. לאחר שהדלקת תעבור יהיה שינוי, במתאר החניכיים. יש לטפל בדלקת בשלב הזמני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת וכאבים סביב כתר זמני

שירה
    07/08/2018

יצא הגורל שנאלצו לדחות לי את התור עד שבוע הבא לא הסתכלו עדיין ככה שהמדידות לא במצב מודלק יהיו מקווה . שאלתי מה אפשר לעשות ביתי בינתיים להרגיע את הדלקת ושעד,שבוע הבא תעבור חוץ מצחצוח משתמשת במי פה שגם ככה משתמשת באופן יום יומי רגילים ללא אלכוהול ומאתמול גם מורחת ג'ל על המקום יש עוד משהוא ביתי למשל משחה מיוחדת טו עוד תכשיר אעשה ואקנה העידרהשיעבור עד שבוע הבא ויועלו לעשות לי את המדידות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו