תותבת זמנית לשינים מציקה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• תותבת זמנית לשינים מציקה
    איריס
    27/08/2018

שלום רב
    אשמח לקבל התייחסות לאופן הטיפול שאני מקבלת .
    אני בת 50 ולצערי במשך שנים הזנחתי את השיניים שלי בצורה הרסנית והמצב שאליו הגעתי ממש גרוע מאוד . הרופא שמטפל בי עקר לי בשלב הראשון את כל שיניים שנותרו לי בלסת העליונה ולאחר כמה ימים קבלתי תותבת שיניים זמנית . התותבת מאוד מאוד מציקה לי בחלק האחורי וגם בצדדים . הגעתי לרופא מספר פעמים שהוא ינסה להתאים לי את התובת אך לדאבוני הרב טרם זה הצליח . בפעם האחרונה שהגעתי אליו הוא ניסה שוב לשפר את התחושה הנוראית אך גם הפעם הזאת זה לא הצליח . לאחר 3-4 ניסיונות הרופא אמר לי שאי אפשר יותר לשפר את התותבת .
    מאז שעקרתי את השיניים שלי אני למעשה בלי שיניים בלסת העליונה כי אני לא מסוגלת להסתגל וזה ממש כואב לי במיוחד בנקודה מסוימת .
    האם לדעתך ולהערכתך אכן לא ניתן להמשיך לתקן ולשפר את התותבת הזמנית למצב אופטימלי או שבתותבת הזמנית יש מגבלה טכנית שלא ניתן לשייף יותר מידי ?
    תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תותבת זמנית לשינים מציקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תותבת

ד``ר גיא לוי
    28/08/2018

קשה לי לענות רק לפי האור. התותבת, הזמני צריך להיות נוח לפני, שעוברים לתותב קבוע. אפשר לבצע ריפוד במעבדה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו