כאבים עמומים לאחר עקירה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• כאבים עמומים לאחר עקירה
    אוראל
    23/09/2018

הי ,
    עברתי לפני שנה עקירת שיני בינה בבית חולים.
    כבר תקופה אני מרגישה כאב עמום באזור העקירה של שן בינה עליונה. ממה זה יכול להיות? יש לציין שזה כאב סביל.
    דבר נוסף לפני שנה עברתי טיפול שורש בשן טוחנת, היה לי לפני כן סתימה בשן ואמרתי לרופא שכואב לי אך הוא לא ראה כלום וגם לא סיבה לסתימה חדשה או משהו עד שיום אחד קמתי עם כאבים מטורפים שהשפיעו על חצי מהפנים לא יכולתי אפילו למקד את הכאב (חשבתי שזה אולי מאזור העקירה שעשיתי חודש לפני בשן ליד ) בסוף הוחלט שכנראה זו השן שהתלוננתי עליה 4 הרדמות לפחות עשו לי ושום דבר הרגשתי הכל לא הצליחו להרדים לי את האיזור , טופלתי לבסוף ככה. היים אני עם כתר ויש לי רגישות לפעמים בשן הזו הרופא עשה צילום ואומר שלא רואים כלום השן מתה ואין מצב שרני מרגישה כאב.
    אני מתוסכלת אני יכולה להתלונן על כאבי שיניים לא יראו כלום למה זה ככה אצלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים עמומים לאחר עקירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב

ד``ר גיא לוי
    06/10/2018

ישנם מספר סיבות אפשריות לכאב. ראשית הייתי פונה למומחה לטיפולי שורש. לבדוק שהשן המטופלת תקינה. באם הכל תקין הייתי פונה למומחה לרפואת הפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו