מרפאה לשיקום הפה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• מרפאה לשיקום הפה
    עינת
    01/06/2008

שלום רב, אני זקוקה לטיפולים דחופים לשיקום הפה, כתרים, שתלים וכו', אני מחפשתך מרפאה במרכז תל אביב במחירים סבירים, כיצד אני יכולה למצוא מרפאה טובה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפאה לשיקום הפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאה בשיקום הפה

ד''ר איל תגרי
    01/06/2008

לעינת שלום:
    לצערי, כמו בנסיבות אחרות של החיים, קשה למצוא מוצר שיהיה מחד גם טוב מאד (ובנושאים רפואיים את לא ממש רוצה להתפשר על "מספיק טוב" או "בינוני זה בסדר") וגם "זול" או "מחיר סביר". אולי רצוי להגדיר את החיפוש ל"מחיר הוגן", אולי לשלם יותר מאשר במקום הזול ביותר, אבל לקבל מוצר או שירות איכותיים, שיחזיק מעמד שנים רבות, ויהיה מתוכנן כראוי כך גם כשיגיע זמנו להזדקן בכבוד ולהתבלות, איכות התכנון והמחשבה קדימה תביא להוצאות פחותות מאשר ......
    ראשית, תפתחי בטיול באתר של האיגוד הישראלי לשיקום הפה, תבצעי חיתוך ע"פ העיר, תל אביב, אני בטוח שתמצאי כמה רופאים נחמדים
    שנית, תלכי ליותר ממרפאה אחת \ מומחה אחד, תבדקי את הגישה, את היחס, את רצינות תוכנית הטיפול. האם היא מוסברת כראוי, האם היא ניתנת בכתב?
    כמו כן את גם מוזמנת לבקר באתר האינטרנט שלי (חיפוש ב GOOGLE ע"פ שמי ימצא לך א האתר) ולקרוא "כיצד למצוא רופא שיניים" וגם לקבוע פגישה- רצה הגורל ומרפאתי הינה בככר רבין תל אביב
    בהצלחה
    איל תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו