מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיקום שן תהליך הטיפוליגאל27/11/2018
יש לי שן טוחנת צד שמאל שאני מנסה להציל אותה ע"י טיפול שורש חוזר. השאלות שלי הם כאלה: הלכתי למומחה לטיפול שורש אנדודנט והוא עשה לי צילום רנטגן רגיל ואמר לי שיש סיכוי די טוב להציל את השן,אבל הוא צריך עוד צילום של סיטי ממוקד לשן כדי לראות את תעלות השן...כאשר הלכתי למכון הצילון עשו לי שם גם צילום רנטגן נוסף ואז צילום סיטי ממוקד. האים ישנו צורך בצילום רנטגן של המכון לאותה שן כלומר ישנו קשר בינו לבין הצילום הממוקד? המומחה לטיפול שורש אמר לי שבתהליך הטיפול הוא מסיר את הכתר הקבוע ומתחיל טיפול של שתי פגישות וישנו צורך בכתר זמני ותהליך ריפוי של 6 חודשים למעקב.השאלה שלי לאן אני פונה לאחר הטיפול הרי בתחילת הטיפול אני בעצם יוצא ללא כתר זמני מה אני אמור לעשות אחרי הטיפול ללא כתר? האים בגלל שבאחת השורשים איפה שנימצאת היתד כנראה שמשם נוצרה הדלקת, אני לאחר מכאן יכול לבקש מהרופא שישים לי יתד בשורש השני הפחות "פגוע" הבריא יותר או שאי אפשר? למה יש צורך ביתד האים בגלל ששן זאת עברה די טיפולים אני יכול לבצע כתר ללא יתד טיפול יותר עדין ושמרני? תודה מראש יגאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום השן
ד``ר גיא לוי27/11/2018שלום. אתה זקוק לרופא שיניים על מנת שיסיר את הכתר ויכין כתר זמני, לאחר חידוש טיפול השורש ניתן לבצע מבנה גם ללא יתד ובהמשך כתר קבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שן
יגאל27/11/2018מה זה אומר מבנה זה לא יתד?ובגדול מה שאתה אומר ניתן להגיע לשיקום עדין יותר?ואים כן אז למה משתמשים ביתד אים הפרוצדורה שלו אלימה יחסית?
אשמח מאוד אים תענה על שאר השאלות שלי מהפוסט הראשון.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)