שיקום שן תהליך הטיפול

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שיקום שן תהליך הטיפול
    יגאל
    27/11/2018

יש לי שן טוחנת צד שמאל שאני מנסה להציל אותה ע"י טיפול שורש חוזר. השאלות שלי הם כאלה: הלכתי למומחה לטיפול שורש אנדודנט והוא עשה לי צילום רנטגן רגיל ואמר לי שיש סיכוי די טוב להציל את השן,אבל הוא צריך עוד צילום של סיטי ממוקד לשן כדי לראות את תעלות השן...כאשר הלכתי למכון הצילון עשו לי שם גם צילום רנטגן נוסף ואז צילום סיטי ממוקד. האים ישנו צורך בצילום רנטגן של המכון לאותה שן כלומר ישנו קשר בינו לבין הצילום הממוקד? המומחה לטיפול שורש אמר לי שבתהליך הטיפול הוא מסיר את הכתר הקבוע ומתחיל טיפול של שתי פגישות וישנו צורך בכתר זמני ותהליך ריפוי של 6 חודשים למעקב.השאלה שלי לאן אני פונה לאחר הטיפול הרי בתחילת הטיפול אני בעצם יוצא ללא כתר זמני מה אני אמור לעשות אחרי הטיפול ללא כתר? האים בגלל שבאחת השורשים איפה שנימצאת היתד כנראה שמשם נוצרה הדלקת, אני לאחר מכאן יכול לבקש מהרופא שישים לי יתד בשורש השני הפחות "פגוע" הבריא יותר או שאי אפשר? למה יש צורך ביתד האים בגלל ששן זאת עברה די טיפולים אני יכול לבצע כתר ללא יתד טיפול יותר עדין ושמרני? תודה מראש יגאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיקום שן תהליך הטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום השן

ד``ר גיא לוי
    27/11/2018

שלום. אתה זקוק לרופא שיניים על מנת שיסיר את הכתר ויכין כתר זמני, לאחר חידוש טיפול השורש ניתן לבצע מבנה גם ללא יתד ובהמשך כתר קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול שן

יגאל
    27/11/2018

מה זה אומר מבנה זה לא יתד?ובגדול מה שאתה אומר ניתן להגיע לשיקום עדין יותר?ואים כן אז למה משתמשים ביתד אים הפרוצדורה שלו אלימה יחסית?

אשמח מאוד אים תענה על שאר השאלות שלי מהפוסט הראשון.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו