שיניים במצב קשה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שיניים במצב קשה
    שני
    15/06/2008

שלןם,עשיתי צילום פנורמי ונודע לי שהפה שלי צריך לעבור הרבה מאוד טיפולים כגון עקירות כיררגיות, סתימות שורש רבות,כתרים וכו.כמו כן,נודע לי גם שהוא במצב לא טוב.
    הרופא שיניים שלי אמר לי שהוא לא יכול יותר לטפל בי כי זה גדול עליו בכמה מספרים ובעקבות זה החלטתי לעבור את כל הטיפולים בפעם אחת בהרדמה כללית/חלקית.
    אני בחורה צעירה בת 21 שסובלת ממחלות כרוניות והרופא שלי עד כה היה רופא ילדים בגלל הפחד שלי,וגםבגלל שאני מורכבת והוא היה רופא טוב.
    רציתי לדעת האם תוכל לתת לי שם של רופא מסויים או מרפאה שמתמחה בכאלה מקרים ואם אפשר אז באזור המרכז.
    תודה,שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיניים במצב קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום בהרדמה כללית

ד''ר איל תגרי
    15/06/2008

לשני שלום:
    אכן מצב מורכב.לא פרטת מאיזה מחלות כרוניות את סובלת, והן חשובות לטיפול ולפרוגנוזה.
    מקרה שיקומי עושים על סמך צילום סטטוס, רצוי סטטוס מקביליות. לא צילום פנורמי. פנורמי הוא צילום "גס" ולא מדויק, ונעוד להערכה כללית בלבד !
    האפשרויות העומדות בפניך הן:
    1. טיפול אצל רופא כללי, כן \ לא הרדמה כללית, כן \ לא היפנוזה. יתרון- הכל בפעם אחת. חסרון- הכל בפעם אחת \ כמה פעמים. חסרון נוסף- רמת רפואת השיניים עשויה לא להספיק למקרה מורכב כמו שלך- עובדה שרופא שלך אמר לך שהמקרה שלך "גדול עליו בכמה מספרים"
    2. טיפול אצל מומחה לשיקום, כן \ לא הרדמה כללית, כן \ לא היפנוזה, כן \ לא מספר ביקורים.
    יתרון- רמת טיפול גבוהה, פרוגנוזה לטווח ארוך גבוהה. חסרון- יתכן כמה פגישות, עלות ראשונית גבוהה יותר.

תנסי במחלקת שיקום אונ' תל אביב או בי"ח איכילוב.
    תנסי למצוא מומחה לשיקום הפה שיתן לך הצעת טיפול ראשונית, גם אם לא תטפלי אצלו תדעי מהו הרף של הטיפול הרפואי היאות שיש לשאוף אליו.
    בהצלחה
    ד"ר איל תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו