מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיניים במצב קשהשני15/06/2008
שלןם,עשיתי צילום פנורמי ונודע לי שהפה שלי צריך לעבור הרבה מאוד טיפולים כגון עקירות כיררגיות, סתימות שורש רבות,כתרים וכו.כמו כן,נודע לי גם שהוא במצב לא טוב.
הרופא שיניים שלי אמר לי שהוא לא יכול יותר לטפל בי כי זה גדול עליו בכמה מספרים ובעקבות זה החלטתי לעבור את כל הטיפולים בפעם אחת בהרדמה כללית/חלקית.
אני בחורה צעירה בת 21 שסובלת ממחלות כרוניות והרופא שלי עד כה היה רופא ילדים בגלל הפחד שלי,וגםבגלל שאני מורכבת והוא היה רופא טוב.
רציתי לדעת האם תוכל לתת לי שם של רופא מסויים או מרפאה שמתמחה בכאלה מקרים ואם אפשר אז באזור המרכז.
תודה,שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום בהרדמה כללית
ד''ר איל תגרי15/06/2008לשני שלום:
אכן מצב מורכב.לא פרטת מאיזה מחלות כרוניות את סובלת, והן חשובות לטיפול ולפרוגנוזה.
מקרה שיקומי עושים על סמך צילום סטטוס, רצוי סטטוס מקביליות. לא צילום פנורמי. פנורמי הוא צילום "גס" ולא מדויק, ונעוד להערכה כללית בלבד !
האפשרויות העומדות בפניך הן:
1. טיפול אצל רופא כללי, כן \ לא הרדמה כללית, כן \ לא היפנוזה. יתרון- הכל בפעם אחת. חסרון- הכל בפעם אחת \ כמה פעמים. חסרון נוסף- רמת רפואת השיניים עשויה לא להספיק למקרה מורכב כמו שלך- עובדה שרופא שלך אמר לך שהמקרה שלך "גדול עליו בכמה מספרים"
2. טיפול אצל מומחה לשיקום, כן \ לא הרדמה כללית, כן \ לא היפנוזה, כן \ לא מספר ביקורים.
יתרון- רמת טיפול גבוהה, פרוגנוזה לטווח ארוך גבוהה. חסרון- יתכן כמה פגישות, עלות ראשונית גבוהה יותר.
תנסי במחלקת שיקום אונ' תל אביב או בי"ח איכילוב.
תנסי למצוא מומחה לשיקום הפה שיתן לך הצעת טיפול ראשונית, גם אם לא תטפלי אצלו תדעי מהו הרף של הטיפול הרפואי היאות שיש לשאוף אליו.
בהצלחה
ד"ר איל תגרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מדידות לכתרים קבועים והחומר בו עושים שימוש
עששת עמוקה וקרבה למוך השן
שימור חיות השן - האם יש טיפול מתאים?
האם לעקור שן או שיש עוד סיכוי להציל אותה?
גשר מאקריל על שתלים בלסת שלמה עקב חריקת שיניים
סיכוי לשיקום שן כשיש דלקת בקצה השורש
הוראות לאחר עקירה והשתלת עצם וחשש מאי קליטה
דימום לאחר השתלת עצם בפה האם תקין?
גשר זרקוניה אפשר לעשות הלבנה בשיניים?
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)