שתלים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שתלים
    אלון
    21/08/2008

שלום רב, יש לי גשר חזיתי עליון בין 6 שיניים הוא נראה זוועה!משן אחת שהיתה דלקתית ונפלה בגיל 13 הגעתי היום בגיל 37 לגשר גדול של 6כתרים אני מאד רוצה להחליפם בשתלים א. האם זה בכלל יהיה שונה במיוחד מבחינה אסטתית( כי החניכיים העליוניים שלי בולטים טיפה.. ושאר השיניים גם ככה לא יפות?? או ששתלים ישנו בכל מקרה את הענין ב. איזה ביטוח הכי כדאי לעשות על מנת להשיג עלויות טובות לשתלים.. כי כשעשיתי כתרים חב' הביטוח לא הכירה בכך כי אלו היו כתרים שניים ולא ראשוניים אני מאד רוצה להתחיל אבל זה עסק ממש יקר ואני מאד רוצה ללכת להכי טוב כי אני מודעת לכך שיש לי פה בעייתי( כבר מגיל 13!!!!!כשאמא שלי הוזילה עלויות ולקחה אותי לרופא ממש גרוע) היכן ניתן לטפל בהחלפת גשר של כתרים לשתלים תוך כדי שיפור מראה אסטטי של שאר השיניים@!!!אולי סוף סוף אוכל לחייך בפה מלא ולא כמו כל השנים שאני בחיוך סגור לגמרי תודה תודה תודה חן...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים ? כתרים ?

ד''ר איל תגרי
    22/08/2008

לאלון שלום
    אין שום סיבה ששתלים יתנו פתרון יותר טוב מאשר כתרים העשויים כמו שצריך
    אם אין בעיה מיוחדת עם השיניים עדיף להישאר עימן
    אתה צריך לעבור בדיקה יסודית, אולי אצל שני מומחים, כדי שדעתך תנוח
    אין סיבה בגילך שגם גשר של 6 שיניים לא יראה טבעי לגמרי
    יתכן וקצת אורתודונטיה לפני השיקום תחולל פלאים
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו