השתלת שיניים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• השתלת שיניים
    רינה
    23/08/2008

שלום לפני כ 3 שבועות הושתלו לי 6 שתלים בלסת העליונה. מיום ההשתלה ועד היום אני מרגישה באזור שמתחת לאף ומצדי האף מעין נוקשות בתחושה( כשאני מנסה לגעת אין נוקשות פיזית) זו מעין תחושה כמו של סוף הרדמה וזה מלווה בלחץ כמו כן אני חשה את האף מעט סתום כשאני מנסה לנשום דרך האף. התחושות האלה משתנות בעוצמתם ולפעמים אני מרגישה לחץ חזק על כל האף ואניחשה שגם החניכיים הופכות להיות כמו אבן. האם טבעי להרגיש כך אחרי 3 שבועות? ממה הדבר נובע? אודה לתגובתך שכן הדב ר קצת מדאיג אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת שיניים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תחושה

ד''ר איל תגרי
    23/08/2008

לתמר שלום
    את סובלת מתופעה הקרויה בשפתנו "שינוי תחושה"
    זה לא צריך לקרות
    אם יש סכנה כזו על הכירורג היה להכין אותך לכך
    את היקף התופעה צריך לבדוק רופא שיניים או נוירולוג וכדאי להגיע לבדיקה כזו
    יתכן שהיקף ועוצמת התופעה תשתנה עם הזמן, הבדיקה תעלה מצאים אלו.
    הרבה בריאות והצלחה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלת שיניים- שינוי תחושה

רינה
    23/08/2008

א. תודה ב. מסרתי לפחות 4 פעמים לרופא על התחושה טען כי הדבר נובע מהבצקת.כיום אין לי בצקת והתחושה קיימת ובימים מסויימים ממש מציקה אין לי מושג למה. איך הרופא יכל לדעת מראש כי עלולה לקרות תופעה כזו? ממה זה בעצם קרה ואיזה בדיקה אני אמורה לעבור כדי לגלות הסיבה? יתכן פגדיעה בסינוסים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי תחושה

ד``ר אבידן לרון
    21/02/2010

שלום רינה,
    התחושה שאת מרגישה נובעת מפגיעה או טראומה בעצבים הנמצאים באזור ההשתלה, אם הזה הפיך או לא , אין אפשרות לדעת ללא בדיקה,
    אני מקוה שעברת את הפרוצדורה אצל רופא מומחה שטיפל בך כהלכה,
    אני ממליץ שתפני לכירורג פה ולסת ע"מ שיבדוק אותך ויכוון אותך מה לעשות,
    בהצלחה
    ד"ר לרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו