בעיית חניכיים

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• בעיית חניכיים
    מיכל
    16/10/2008

יש לי בעיה שהשיניים שלי "טובעות" בתוך החניכיים, כיום שליש מהשיניים שלי רק נראות ונראה לי שבקרוב כבר אין לי שיניים מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית חניכיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חניכיים

ד''ר איל תגרי
    16/10/2008

למיכל שלום:
    נו, יש לך בעיה מעניינת... לרוב האנשים הבעיה הפוכה, החניכיים "בורחות" מהשיניים ומהשורשים.
    לגופו של עניין
    ראשית אני מקווה שאת מבינה שאת צריכה לראות רופא שיניים טוב בדחיפות. עצות תיאורטיות לא יהיו כאן לעזר,
    שנית, כדאי לוודא שהרופא שתראי הוא מומחה לשיקום או לחניכיים ( פריודונטיה)
    שלישית, יש לבצע צילומי רנטגן של השיניים כדי להשוות את מצב העצם למצב החניכיים
    ואז לאחר בדיקה קלינית מקיפה אני מקווה שהרופא יתן לך אבחנה.
    האם את נוטלת תרופות באופן קבוע ?
    האם את מנקה שיניים כראוי מספר פעמים ביום ?
    בהצלחה
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיניים טובעות

מיכל
    19/10/2008

שלום רב דר' איל תגרי. ראשית תודה לך על ההתיחסות, ובכן בעייתי אינה חדשה זה זמן רב שהטביעה החלה לפחות 25 שנים. ראיתי רופא שהציע לי לנתח את החניכים ולגלות את השיניים, זה לא נראה לי. הרעיון הפחיד אותי. רופא נוסף אמר לי שצריכים לחתוך את החניכיים ולעקור את כל השיניים, גם זה לא נשמע לי. בקיצור אני בינתיים מסתדרת בשליש הנותר ומקפידה על סד שינה שלטענת הרופאים אני שוחקת את השיניים בשינה ומכאן נובעת גם הבעיה לדבריהם, אני מצחצחת שיניים ומשתדלת להקפיד. האם ידוע לך שם של רופא מומחה. או בהדסה עין כרם דרך המושלם? אודה לך אם תואיל לענות לי. ובינתיים מועדים לשמחה וכל טוב מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו