שאלה..

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    keren
    23/10/2008

שלום רב! אני בת 22, בילדותי עברתי יישור שיניים ,לאחר שהורדתי את הטבעות נוצרה לי דלקת בחניכיים מעל 2 השיניים הקדמיות והדבר גרם לתזוזת השיניים ולרווח ונאלצתי לעבור עקירה של 2 השיניים. כרגע יש לי תותבת זמנית כבר שנה וחצי. הוצעו לי 2 סוגי טיפול: האחד זה שתלים אך כיוון שאין עצם נדרשת בניית עצם וזהו הליך ארוך ויקר ,טיפול שני זה לעשות גשר אך נאמר שאצטרך להשחיז 2 שיניים מכל צד על מנת שהגשר יישמר זמן רב. אני מאוד מתלבטת מה לעשות כיוון שאינני רוצה להשחיז שיניים בריאות. שאלתי היא מה המלצתכם במקרה זה? האם קיימת אפשרות של הכנת תותבת נשלפת שתהיה אסטתית ותיראה כמו שיניים טבעיות וגם שתהיה מאסיבית ולא רופפת? אודה לתשובתכם:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן

ד''ר איל תגרי
    23/10/2008

לקרן שלום:
    מצבך נשמע לי די דרמטי.
    האם את מתכוונת שנעקרו לך שתי שיניים קדמיות עליונות מרכזיות ?
    וזאת עקב תוצאותו של טיפול אורתודונטי ?
    אם זהו המצב, הייתי רץ מהר מאד לחפש עורך דין !!!!!!!!!!
    אח"כ הייתי רץ למצוא מומחה לשיקום הפה, רצוי כמה שיותר רחוק מהאורתודונט שביצע את הטיפול !!!!!!!!!!
    אח"כ הייתי עושה צילום CT (כי אחרת מי יודע איזה עצם יש והיכן), ומתייעץ עם כירורג \ מומחה לפריודונטיה \ שיקומאי שמבצע את הכירורגיה שלו בעצמו....................
    ואז הייתי עושה הרבה הרבה חושבים לפני שממשכים.
    ללא תמונות ורנטגן ו- CT לא ניתן לייעץ במקרה זה, אך תקראי טוב טוב את הפתיח של הודעתי !!!!!!!!!!
    אל תעשי שום צעד בלי ייעוץ של מומחים. אולי תקפצי למחלקה לשיקום הפה בהדסה ירושלים או אונ' תל אביב !!
    בהצלחה ובריאות
    ד"ר תגרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו