למי לפנות שיקום פה הרדמה מלאה

מנהל הפורום

ד"ר מאיר ממרייב
ד"ר מאיר ממרייב
לקביעת תור אצל ד"ר מאיר ממרייב ללא פרסום בפורום

• למי לפנות שיקום פה הרדמה מלאה
    ליאת
    09/11/2008

שלום.איך אני יכולה לדעת בודאות שהרופא מומחה?עשיתי במרפאה שפשטה רגל טיפולים והם גרועים.אני גרה כיום ברחובות קיבלתי חוות דעת דרך קופח שלי האם הם באמת מקצועים?או עדיף מרפאה פרטית?רוב הפה זה טיפולי שורש וכתרים.דחוף הכתרים הקיימים נופלים לי.אם אפשר לקבל הפניה צפציפית למרפאה או שקופח זה בסדר.יש לי את שם הרופאה בקופח איך אדע אם היא מומחית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי לפנות לשיקום פה

ד``ר אבידן לרון
    10/11/2008

שלום ליאת,
    על מנת לוודא כי רופא הוא מומחה , יש לבקש תעודה ובה מספר רשיון מומחה.
    לגבי הטיפול בפיך אני ממליץ שתפני להתייעצות למומחה לשיקום הפה , הוא בדיוק הכתובת לבעייתך , רשימה תמתאי באתר האיגוד לשיקום הפה.
    הוא יוכל לייעץ לך מהו הטיפול המומלץ , גם אם תפני לביצועו לרופא אחר.
    בהצלחה,
    ד''ר אבידן לרון
    מומחה לשיקום הפה
    לוי אשכול 2 רעננה.
    09-7422345

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למי לפנות

אתי
    25/02/2009

עברתי ניתוח חניכיים ושוב חזרה הדלקת וחסרה עם, מדובר בכל השיניים בלסת העליונה. למי עלי לפנות? לרופא חניכיים או פה ןלסת או משקם?תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רופא חניכיים

ד``ר אבידן לרון
    01/03/2009

שלום
    אני ממליץ שתפני למומחנ למחלות חניכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו